[HUN]norba#11328
Ja, és nem biztos, hogy olyan irányba akarnám elvinni a dolgokat, hogy minél kevesebb időt kelljen a neten tölteni. Nálunk speciel bőven 1 ezrelék alatt vannak akik tényleg modemmel jönnek (ergo idő=pénz), nekik meg nagyjából úgyis mindegy, mert egy kis feltöltés + egy kis háttér forgalom a hub felé és máris alig bír tölteni.
DSL-en, Kábelneten, LAN-on meg idő!=pénz :)
Ha viszont online a user, mert megy a letöltése, és várja, hogy befejeződjön, akkor közben tőle is lehet tölteni. Ha a többség csak beugrál 2-4 órára, akkor sok sikert kívánok a letöltéseid befejezéséhez.
BTW, a mostani rendszerrel is jókat lehet töltögetni, DC meg nem gyorsvonat. Ha egy filmet azonnal látnom kell, úgyis moziba megyek a minőség miatt. Ha meg már ingyen van, akkor ráér simán akár 2-3 napot is, hagy töltögessen. Addig nézem az előző héten érkezett anyagot :)
De lehet, hogy csak én vagyok ilyen hülye, hogy örülök annak, hogy tőlem non-stop tudnak tölteni. Lehet, hogy ott kéne ülni a DC felett és nézni a csíkokat? Én nem szoktam, 1xcsak leér valami, akkor nézem/hallgatom/használom. Addig meg mást csinálok...