A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Szmeby
    Hali!

Az elvvel egyetértek, de a számokon szerintem változtatni kéne.
    "Cél hogy min. 2Kbyte/slot sebesseg, de atlagosan 4-5 Kbyte adodjon." A lassabb kapcsolatu egyének esetén inkább a 2kB/slot sebességet preferálom. Anno ugye egy dsl átlagban 4-6 slotot nyitott. A többszálu kliensek elterjedésével több slotot 'ettek' a kliensek... de még elment. Most egy adsl 64kb/s-es feltöltéssel max 2 slotot nyisson... szerintem ez kicsit durva, mert igy a szabad slotok fogynak a többszáluak maradnak, ergo honapokba telik, hogy valaki slothoz jusson egy adslnél. A lényeg, hogy a 64kbites feltöltés 4 slotot is elbir (2kB/s/slot). Hasonloképpen a többi kapcsolattipusnál is kicsit emelni kéne a slotok számán. Vegyük a másik végletet a T3-at, vagyis ami Europában van az E3-at. 10, 20, 30 Mb/s-el tudnak forgalmazni, és ez még csak egy also becslés... erre én nem max 20 slotot adnék... akár 30, vagy 40-et. Még igy is olyan sebességet lehet elérni slotonként, amiröl a legtöbben csak álmodunk (plána, ha nem foglalt minden slotja). :)
    Esetleg egy köztes megoldás lenne, ha kicsit besüritenénk az 1Mb/s feletti kapcsolatokat (ugyértem, hogy több tipus kellene, 1, 2, 5, 10, 20, 40 MBit/s... mindegyikre külön szabály).
    Ha rosszul gondolom, kövezzetek. :)