Velem ha jól emlékszem csak 1szer nagyon régen beszéltél a témáról. Amit csak támogatni tudok. A szálankénti feltöltési sebesség optimalizálása jó 5let, viszont lenne pár hozzáfűzni valóm a témához:
1. Amíg a magas userszámú HUBok egységesen nem váltanak, addig a kis userszámú HUBok még mindig rá lesznek kényszerítve az eredeti rendszer megtartására. Nem ritka példa, hogy egy felhasználó csak azért vált, mert nem tetszenek neki a szabályok. És miért ne váltana 1000+ userszám HUBra egy 50-100 fősről?
°Ebből úgy gondolom, hoyg csak kollektív szabályrendszer módosítással lehet komoly eredményt elérni.
2. Jómagam is ADSLt használok 384/64-es sávszélességgel. CZDC 0.403[C] kliens van feletelepítve (ez az egy, ami stabilan megy most nekem). Köztudott, hogy az upload limit nem a magyar netezőknek lett ki találva ebben a kliensben. Ebből az okból én is feltelepítettem a cFos -t, illetve a cFosSpeed -et. A program nagyon jól működik, a sávszélességemet teljesen ki tudom használni, így nem is limitelek. Ennek ellenére a feltöltési sebességem nagyon leesett. 1-3 K között töltenek tőlem. Feltételezem nem csupa teljesen leterhelt emberke csatlakozik rám :).
°Így hiába nem limitelem alul a sebességemet, mégsem fogsz annyit mérni, mint amennyit szeretnél.
Több most nem is jut eszembe, így nem koptatom tovább a virtuális papírt :).