A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• malvin
    vegre egy "erzelem mentes" hozzaszolas - ezt el kell ismerni, meg ha nem is ertessz velem egyet.

Miből gondolod, hogy a tiltott megosztások egy része botor módon készült?
    Na de mi van a masik resszel? Gondolok itt pl. mindjart a vob-okra. Kulfoldon most ez a "divat". Es ha ilyet akarok letolteni, akkor a mar letoltotteknek bent kell lenni a megosztasban, mert arrafele eleg magas a quota. De akkor meg egy magyar HUB kivag. Szoval en ezt eleg macerasnak tartom.
    Lehet, hogy az ISO elkeszitese nem nagy munka. Egyenlore en arrol olvastam egyet-mast, hogy hogyan lehet a leripelt vob-okbol DVD-t kesziteni, es ebben szeretnek gyakorlatot szerezni. Persze gyakorolhatnak a mar meglevo DVD-immel, de hat azert akkor legyen mar valami "haszna" is!

Hogy jon ide a HUB-ok mukodese?
    Bar annyit azert tudok rola, hogy a HUB egy "talalkahely", es a tenyleges file csere mar nem a HUB ugye - tehat ezert sem ertem ezeket a korlatozasokat.

mindig találtam aktív opot, aki meghallgatott. Nem harapták le a fejem
    Nekem sem. De nem is tortent semmi.
    (eppen most tette szova valaki az egyik HUB-on, hogyX-tol miert nem lehet soha letolteni? A valasz: a listaja lejon... Tudom aktiv meg passziv... - de en aktiv vagyok es megis naponta talalkozok ilyennel)

A szaktudast nem ketlem, de aki publikus uzemeltetesre adja a fejet, annak a felhasznalo fejevel (is) kell gondolkodnia.
    En mar kijartam ezt az iskolat: tobb, a szakma szabalyainak megfelelo "jo" dolgot csianltam, azutan megsem akarta a kutya se hasznalni.

Persze bizonyos esetekben nagyon jol mukodik az "eszi nem eszi, nem kap mast" politika, de ez elegansnak semmikeppen nem nevezheto.
    Ezen mag "masoknak" kene elgondolkodni.

Eas en is majdnem elfelejtettem: nem csak fizetes letezik a vilagon. En pl. mar eltem azokban az idokben, amikor valaki azert tartott fenn BBS-t, hogy utanna a PeCSa-ban arulja a feltoltott anyagokat. Ezt most csak azert irtam, hogy lasd, volt eleg idom gondolkodni a dolgokon es kialakitani a velemenyemet (hozzaallasomat).