A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
malvin #11021 asszem az olvasással gondok lesznek... tudok egy jó sulit ha gondolod...
ha mar, akkor inkabb az irassal van problema - egy uzenet nem ment el, egy masik ellenben ketszer is (#11006, #11012).
Szoval az "elveszett" uzenetben megprobaltam kifejteni azt, hogy az ugyeskedok DCpro nelkul is megtalaljak a "kiskapukat", es nem hiszem, hogy a DCpro engedelyezese tomegesen novelne a csalok szamat.
Ha az operatorok tenyleg a kozosseg erdekeit vedik, akkor leginkabb azok ellen a klasszikus modszerek ellen kene fellepniuk amikrol mar irtam ( 10/10 slott, de letolteni megsem lehet - es nem csak en nem tudok, mert ezeknel meg soha nem lattam meg csak veletlenul sem 9/10-et. Azutan a 1-2 percenkenti periodikus disconnect, meg a file not availablle, stb.)
Mellesleg en nem talaltam semmi "hazugsagot" a DCpro-ban (igaz nem is nagyon kerestem). Egyetlen, hogy megprobalja magat DC++ -nak eladni ha kerem, de ez lathatoan nem sikerul neki. A hub-ok, slot-ok rendben vannak, sot meg azt is megmondja, hogy milyen download/upload aranyt allitottam be.
Btw. a legujabb verzioban mintha nem is mukodne ez a savszelesseg beallitas. Hiaba allitok ugyanis akarmit egy szerintem tisztesseges 1:1 arany elerese erdekeben, vannak akik tovabbra is 20-30-al toltenek le tolem, bar en mondjuk csak 20-at vagy 15-ot engedelyeztem. Ez is egy ujabb kiskapu?
Vegul irtam a a tobbszalu letoltesrol:
Olvastam, hogy bizonytalan. Azt is megitam mar, hogy en nem kiserletezek vele. Es felvetettem, hogy hagyni kell azokot, akik csak a sajat karukon tudnak tanulni. Erre kapom a kovetkezot:
tobbszalas kliens ugyben olvass vissza par hozzaszolassal, volt rola sok szoveg mar itt, nem irjuk le ujra.
Hat ne is! Inkabb a kerdesre kene odafigyelni - v.o. olvasasi problemak ... :)