A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• malvin
    nem azért vannak, hogy minden egyes user sirámait megbeszéljék. Az adott hub és annak felhasználóinak segítésére van.

Na ezt nem ertem! A felhasznalok mint olyan, nem egyes userekbol all?

Ellenorzes: regebben lelkesen "jelentgettem" ha valakinek mindig n/n slotja volt, de persze letolteni meg megsem lehetett tole, vagy ha egy user-nel a letoltes megkezdese utan nem sokkal jott a "file not available".
    De amikor eszrevettem, hogy ezek a userek mashol eppen op-ok vagy legalabb is "bennfentesek" abbahagytam ezt a nyilvanvaloan felesleges tevekenyseget. Mert azt ugye mondanom sem kell, hogy az eg vilagon semmi nem valtozott.
    Szerintem minel kevesebb a szabaly annal kevesbebb munka azok betartasa felett orkodni.

Ahany HUB, annyi szokas: na pont e miatt "ragadtam klaviaturat", mert ez q..ra megneheziti az eletet. Amit az egyik helyen letoltok (ld. pl. wav vagy vob), az a masik helyen illegalis. Arrol mar nem is beszelve, hogy ami nekem kell, az masnak is kellhet, meg akkor is, ha az operatorok(uzemeltetok) ezt nem tudjak elkepzelni.

Nem tetszik, keressek mas ik HUb-ot: en nem ragaszkodom egy HUB-hoz sem. De eppen a jelenlegi szabalyok kovetkezmenye, hogy egy megkezdett letoltes tulajdonosa hol itt, hol ott van. (Irigylem azokat, akik egy vagy ket fix HUB-n mindig megtalajak a maguk letolteni valojat).

Vegul oroy-nak, aki nem hiszi, hogy a idonkent meg penzrol is szo van: nem en hoztam itt szoba a fizetos ftp-t, meg az sms web-et. Gondolod, hogy ezek megrekedtek a technika ezen szintjen.