A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• dentro
    15 eve netezel, elhiszem, de tehetnéd figyelmesebben. (megjegyzem valami szuper helyen dolgozhattal akkoriban, en pont 10 eve lattam eloszor netet, az egyetem elso eveben. ott voltam az emailcimemmel megaldva es egyik haverom se tudta hogy mi az... volt heti 2 emailem mar boldog voltam :) most boldog vagyok ha 2 oran at nem jon uj emailem...) (node hagyjuk a kinek nagyobb a farka temat, nem errol van szo.)

igazad van, mai napig van sok hub, es nem csak az ujonnan alakulo hubok, ahol az opok / nehany adott op azt hiszi hogy ove a kiralysag, es oromet leli abban hogy o maga oszt faket, zar el slotot, akadalyoz letoltest. figyelj oda, keress olyan hubot ahol nem ez a hozzaallas, azert fogsz talalni. ilyennel amugy kulfoldon is sokat talalkozhatsz. szinten kulfoldi szokas, itthon csak ujabban kezd meghonosodni, hogy az opok eleve 0 G-t osztanak, az idejuk es energiajuk megosztasa felett. magam annak a hive vagyok hogy ami userre vonatkozik szabaly az opra duplan, de nyilvan ezt ahany hub, annyifelekepp latjak. hidd el, van sok op-torzsuser akinek nem a megosztasa a leghasznosabb az adott hub eleteben, hanem a jelenlete.

penzert arult vip tagsagrol en meg nem hallottam, lehet hogy nem ugyanazt a netet hasznaljuk :)