malvin#10935Egyébként hogy pontosan a wavokkal miért kötöd az ebet a karóhoz, nem tudom, amikor ott van a veszteségmentesen tömörítő .ape formátum.
Ha figyelmesebben olvashattad volna azt amit irtam - mert leirtam: a rip-elok tobbsege igy szedi le a CD-t, es kulfoldon - ha nem akarjak tomoriteni - igy is teszik kozze. Ajanlom keress ra a .wav-ra egy kulfoldi HUB-on - meg fogsz lepodni. Nem ertem, hogy akkor itthon miert kellene atalakitanom.
Mellesleg nem kell nagyn Hi-fi cucc a wav-okhoz. Eleg egy jo erosito meg egy asztali CD lejatszo, meg persze egy CD amit le lehet masolni - ill. ha nem jut hozza az ember, akkor jon a wav-bol eloallitas. De ezt is leirtam! - csak meg kene erteni, hogy nem mindenki csak PC-n hallgat zenet.
Es ugyan ez vonatkozik a vob-okra.
Es en meg nem talakoztam ezzel a DVDimage formatummal, de azt tudom, hogy az eredeti nyomtatott DVD-rol vob-okban jon le az info, es az mindenfele sallang (pl. eppen a menuk) kihagyasaval ezekbol lehet eloallitani egy egyretegu (tehet fele kapacitasu) DVD-n az eredeti filmet az eredeti minosegben. Mellesleg vob ugyben sem artana a .vob-ra kereses a kulfoldi HUB-okon.
ja, esetleg azt is nezd meg, hogy nehany zene/film HUB-on hany [HUN] elotagu kliens van. Erdekes, hogy azokat nem zavarja, hogy ott wav-ot vob-ot, (meg ki tudja mit meg) is megosztanak. Akkor a magyar operatorokat - persze teljesen "onzetlenul", csakis a felhasznalok vedelme erdekeben - miert zavarja.