malvin#10929Hidd el hogy nagyon kevesen állnak neki egy 700 megás wav letöltésének Nem hiszem el![/] Ha en szeretnek egy CD-t, ami lehetoleg olyan legyen, mintha az eredetit masoltam volna le, akkor nem sajnalom a savszelesseget a wav-ra. Es biztos vagyok, hogy sokan masok is igy vannak vele. Nem mindenki csak mp3-at hallgat. Az egyeb formatumokrol: az en altalam ismert rip-elok wav-ban (esetleg wma-ban - vagy miben?) szedik le a CD-t. Feltehetoen masok is eilyeneket hasznalnak, es ezert igy teszik ki (marmint kulfoldon). En is igy szeretnem tovabbadni, ha egyszer letoltottem.
Amugy volna egy otletem: ha egyes operatoroknak lelki valsagot okoz, hogy egyesek olyan file-kat osztanak meg, amit ok speciel nem szeretnek, akkor irjanak olyan bot-ot, ami levonja ezeket a quota-bol es csak akkor rugaja ki az illetot, ha e nelkul nincs meg a szukseges megosztas.
(nekem pl. a koli-ra is, meg a matrix-ra is megvan!). Igy nem kene minden "hulye egyedi szabaly" szerint allandoan varialni a megosztast.