A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
"Erre meg annyit, hogy az én discmanem még nem játszik mp3at, mégse cserélem le mert megszerettem és lám, nem hátráltatom a fejlődést az elavult technikával..."
Azzal, hogy a te discmaned nem játszik mp3-at, meg az enyim se (sőt, nincs is discmanem, mert nincs rá szükségem), másokat nem zavar.
De ha mondjuk az általatok üzemeltetett bot kidobálja azokat a usereket, akik látnak fantáziát egy rendes dc-ben, az igenis kihat rájuk és nem egyéni probléma.
Sőt, ha még össze is kavarjuk a felhasználókat, akkor még jobb, majd legfeljebb jól leszoknak a DC-ről. De való igaz, mindenki használjon jó kis 306-os többszálon töltő klienst, az majd jó fasza lesz, az egész hashelés biztos baromság

A bz2 lista megszüntetésének meg ez az oka. Ha lenne benne opció, az olyan lenne, mintha nem szünt volna meg.
"Minden hub saját maga határozza meg a szabályait, és ha úgy tetszik, akkor nem változtat a már bevált dolgokon."
Inkább a slotszabályokon kéne reformálni a sebesség növeléséért, de az, hogy kijelentem, hogy "az új DC-t nem lehet használni, mert szar" az pont a már bevált dolgon változtat, magadnak mondasz ellent.
A "már bevált dolog" az az, hogy mindig megjelent valami új dolog, és a felhasználók áttérhettek rá. De ami itt megy, az már szégyen a hubokra nézve. A felhasználók azt se tudják már, mi van..