norti#10925"* A 0.403-ban megszűnt a bz2 fájl-lista támogatása,"
Ezt elég nagy butaságnak tartottam és tartom a fejlesztők részéről. Meg lehetett volna emberibb módon csinálni, pl opcióval, hogy kezelhesse a régi filelisteket, ami sztem nem okozna hatalmas terhet a kliensnek.
"* Ezen felül nincs extra slot a dclist-re, csak az xml listára. Ez azt jelenti, hogy aki nem szeretne fájl-listáért sorban állni a jövőben, jól jár, ha frissít új verzióra. Ennek az egyszerű magyarázata az, hogy ezeket az xml listákat csak azok a DC-k kezelik, amelyek ismerik a hashelést (307 és felfelé), és ezzzel lehetne ösztönözni a felhasználókat, hogy olyan klienst használjanak, amelyik kezeli egyre jobban a hashelést, biztonságossá téve ezzel a letöltéseket, csökkentve a hibaszázalékot.
Ezt nem ösztönzésnek hívják, hanem kib****snak, már elnézézt. a 403 sincs messze még olyan jó, hogy egyből át kellene terelni mindenkit rá.
Az utolsó csillagos az ok hogy jó lesz. Azzal meg hogy vhol nem ismeri a bot a 403-at még nem hátráltatja a dc fejlődését. Minden hub saját maga határozza meg a szabályait, és ha úgy tetszik, akkor nem változtat a már bevált dolgokon.
"elavult technikával ne hátráltassátok "
Erre meg annyit, hogy az én discmanem még nem játszik mp3at, mégse cserélem le mert megszerettem és lám, nem hátráltatom a fejlődést az elavult technikával...