A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• malvin
    [color=red]Ezúton is kérem a különböző hubokat,...[/color]

nekem egyre inkabb az a velemenyem, hogy a HUB-ok uzemeltetoit (operatorait) valoszinuleg sokminden "erdekli", de legkevesbe a felhasznalok.

Pl. amig kulfoldon egyre inkabb terjed a vob, addig Mo-on egy csomo HUB tiltja. Ma a koli-n en voltam az 5-ik vagy 6-ik akit egy on-line operator ezert kilott. Nem esett le neki, hogy ha sokaknal van, akkor talan kell nekikes ha a felhasznalo erdeke egy kicsit is erdekelne, akkor nem tiltana. Ugy latszik, hogy azt sem tudjak az operatorok, hogy ma mar senki sem vesz CD-irot, hanem csak DVD/CD irot, es valoszinuleg meg nem volt alkalma arra, hogy megnezze a vob es az avi kozti minosegi kulonbseget ...

Amugy azt sem hiszem, hogy ez az iras elgondolkodtatna barmelyik operatort is - anno "ezt a harcot" megprobaltam megvivni wav ugyben, es meg nagyon sok helyen ma is titljak a wav-ot. Szoval meg ma sem tudjak az operatorok, hogy az mp3 egy veszteseges tomorites. Arrol mar nem is beszelve, hogy ha valaki a jobb minoseg erdekeben wav-ra pazarolja a disk kapacitasat, a le es a feltolto pedig a savszelesseget, akkor tkp. mi a fene kozuk van hozza?

Szoval, csak azt akartam mondani, hogy mi felhasznalok ne ringassuk magunkat abban a hitben, hogy a hubokat a mi erdekunkben es a mi igenyeink szerint uzemeltetik.