A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
Poftforwardoláskor meg kell adni, hogy az adott portot melyik gép felé irányítsa (a tied felé).. így a többieknek nem lesz nyitva a port, afelől ne aggódj. Amúgy ha teljesen semleges portot nyitsz ki, akkor semmi nem történhet, aminek nem kellene.
Ha nem korlátoz le egy gyors kapcsolattal rendelkező user, akkor aktívban és passzívban is egyaránt kell jönnie a tőle elvárható legnagyobb sebességgel, de tény, hogy sok T1/T3-as passzív, ezért nagyobb eséllyel találsz jó forrást, ha aktív vagy (habár sztem nagyon érdemes meggondolni pl a Cable vagy (külföldi) DSL usereket is)
DSL-nél viszont ami megtörténik, hogy ha a kapcsolatod teljes sebességével töltenek felfelé (azaz tőled), akkkor a letöltés lassulhat. Ha ezt észreveszed, érdemes lehet pl BCDC használatát megfontolni, ahol be tudod állítani a maximális sebességeket, amivel tudnak tőled tölteni vagy amivel te tudsz tölteni.. Habár nekem csak 384/64-es kapcsolatom van, nekem azzal vannak tapasztalataim, de szvsz egy 512/128-as kapcsolatnál 12-14 K/sec upload nem kellene, hogy befolyásolja a letöltést, és ezek mellett a beállítások mellett nem is szúrtál ki azzal, aki tölt tőled, és mégis jól jártál.
Sok sikert ;)