A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
*** Kapcsolódás koli.dyn.hu...
*** Sikerült a HUBhoz kapcsolódni
<Hub-Security> This Hub is running version 0.9.7 alpha (Wed May 19 20:00:00 CEST 2004) of VerliHub (RunTime:4days 2hours ).
<Hub-Security> Banned.
- << Bannolva lettel a szerverrol >>
Reason: Ne csalj. _BAN_1M
Remaining: 3weeks 5days
IP: 193.224.131.13
Nick: [HUN]Dremi
*** A kapcsolat megszakadt
Na...
Az a helyzet, hogy kolégista vagyok, passzív ip címet használok, és mára teljesen hozzászoktam hogy valamelyik kedves kolléga miatt bannolva vagyok a koli hubról 6-24 órára, de még ilyet nem éltem :))
Biztos vagyok benne, hogy az emberke (dremi) megérdemelte amit kapott, de nem hiszem hogy az a jó megoldás hogy kollektíve büntetitek az egész passzív ip-s bandát. 1 hónap ban az pont a nyáriszünetig tartana :(
Az a helyzet, hogy beszéltem már egy operátorral ez ügyben, de nem sokra mentem vele. Annyit tudott mondani, hogy miért nem veszek rendes ip-t, meg hogy nyomozzuk ki a tettest. Ennél azért több segítségre számítottam volna...
Remélem olvassa ezt a topicot egy korrekt operátor, mert nem tudom elhinni, hogy ennyivel el legyen intézve a dolog.
Sajnos elképzelésem sincs mit vétett a srác, de mégis azt kérem, hogy a körülményeket figyelembe véve mérsékeljétek valamennyire a büntit :))
Köszi
Pepe :()