ahoy... van egy kis problemam..
szoval kezdjuk ott hogy ....
van egy cable modemem...
aztan szarakodott kabelcsere ( ethernet rol usb re) stb.. majd annyit szarakodtunk a cable tarsasag egyik telefonos kisasszonyaval hogy szar lett az ip-m... a start menu.. beallitasok....halozati kapcsolat.. .. helyi kapcsolatra tulajdonsagot nyomva 192 es ip-m volt...
aztan van egy progi.. azzal is megneztem..azzal is.. de a whatismyip.com on normalis ip- volt.. es a cable tarsasag is ezt az ip-t latta.. oke ezekutan valami masik emberke pppoe csatlakozast ajanlott. .megcsinaltam.. mindenk egyes csatinal jelszo tnevet kellett irnom... de jo lett a dc++..most viszont vettem egy net elosztot.. zsinor nelkuli muxik faszan!!!!
ugy nez ki a dolog hogy a regi modembe telo zsinor be... abbol kijon zsinor az elosztoba ( eddig az a zsinor egyenesen a gepembe ment) aztan a net elosztobol egy zsinor a gepembe.. en igy kapom a netet..tehat az eloszton keresztul.....
a dc megint nem mukodik.... de az icq file fogadasa .. msn stb..semivel nincs baj..tehat nem ruter beteges stb.. meg sem megy a dc++:((((((( tudtok erre valamit mondani?