A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• FleetCommand
    A hashing csak akkor foglal procit és memóriát, amíg legelső alkalommal megcsinálja a hasheket.. OK, visszafoghatná a teljesítményzabálást, csak kérdés, hogy jobb-e, ha 20 %-ot eszik a gépből mondjuk 3 órán keresztül, vagy inkább befejezi fél óra alatt :D
    ''Disk usage hasn't really changed. It still reads data to hash as fast as it can // The hash calculation shouldn't be repeated for files it's already hashed, even if you restart the program; it stores them in the file "hashes". ''

Amúgy ezt aláírom, mert nem túl sokat változik a megosztásom, és mióta megvan a hash fájl, azóta a proci használat nem ment pár százalék fölé.

Amúgy a reverseconnect nem tudom, milyen hasheket használ (emule vagy edonkey vagy valami hasonló), de szvsz pl a zdc nem keres hashek alapján (max reverse connect emulációban, ami meg egyéb problémákat okoz.. pl fájl-listáknál stb), mert mindenre "gyanúsan sok" alternatívát ad ki, sokkal többet, mint ahányan a klienst használhatják és még az adott fájl is meg lenne nekik osztva.

Amúgy végre van pozitív eredmény is hash téren, még ugyan messze nincs elterjedve annyira, mint kéne, de ma pl tesztként találtam alternatívát egy elkezdett filmre úgy, hogy a fájnévnek semmi köze nem volt egymáshoz:
    >>Screenshot (az oszlopokat megpróbáltam úgy összehúzni, hogy a lényeg látszódjon :) <<