Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
Inquisitor #328 "Egyébként mi az a "CAS2ben menjen a ram"???"
Nekünk egy PIII-1000 rendszer (512MB) majd 25-30%-ot!!!! gyorsult csak attól, hogy a memória késleltetést 3-ról 2-re raktuk át. A HDD műveletek meg a duplájára. Logika pedig nincs benne, ennyit nem szabadna gyorsulnia :)
Az a baj, hogy itthon csak gagyi ramot lehet kapni, a legtöbb NEM megy CAS2-n :(
"Más: a wolfeinseint próbáltam ki tegnap, és aktiváltam a setupjában a truformot, de én az évilágon semmilyen változást nem láttam a figurákban. Nem volt valakinek a wolfal már ilyen tapasztalata?"
De. Mindenki beszívta szinte. Legtöbbször ugyan is hiába kapcsoltad be, még se aktiválódot! Fel kell tenni az 1.3-as Wolfi patchet, utána még állítgatni is lehet a finomságát!
"Még valami: Szerintetek, az anizotrop szűrést (antiloscope filtering), és a smoothvisiont (antialiasing) milyen értékekre érdemes beállítani?"
Hát az első 64x-esen az igazi, de ott lassú ezért én 16x (néha32x) értéken használom. Az AA-t pedig (gyenge a procim!) az űj programoknál 2x/3x értéken a régieknél (98-2000) meg 4x. Nagyobban még nem próbáltam.