Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
Gabo #868 reszcsi:
Te és én ugyan azon az oldalon állunk, és tisztában vagyunk ezzel. Csak megpróbáltam kicsit a qukerek számár is emészthetően megfogalmazni a tényeket. (Bár ahogy ismerem a fajtájukat ez nem változtat semmin. Ami nem id és nem q-val kezdődik, az jó már nem lehet...)
Mielőtt megjelent az UT, mindenki temette, ennek ellenére még mindig itt van. Most pedig jön a méltó folytatás.
Anno én is vártam a Q3:A-t, és elhűlve nézegetem a videókat, amik kijöttek róla. Aztán amikor az UT demoja kijött, vele egy időben a Q3:A-nak is kint volt valami teszt verziója. Az UT már akkor vitte a pálmát. Minden benne volt, ami a teljes játékban is. Ráadásul mindent tartalmazott, amit anno beígértek a fejlesztők.
Mióta megjelent a teljes játék, azóta fent van a gépemen. Ennek ellenére adtam még egy esélyt a full Q3:A-nak is. Végig vittem, de továbbra sem tudott meggyőzni. Az UT hangulatban, játszhatóságban messze túltesz a Q3:A monoton hentelésén. Ezen a TA sem sokat javított. (Persze a qukerek ezt megint nem fogják elismerni.)
Az UT-t a kezdetek óta nyomom neten is. Még most is több kevesebb rendszerességgel. Szar modemes eléréssel is ha jó napom van, elkenem az LPB-k száját.
Egyébként az eredeti UT GOTY verzió nekem is ott van a polcomon, mint ahogy az UT2003 is ott lesz.
Ami a VGA kártya cserét illeti, szerintem várd ki a hivatalos demot, s miután azt kipróbáltad dönts a csere mellett vagy ellen.
Ha gondolod nézz át az eredeti UT topikba itt a fórumon!