8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Bilux
    hjaaa nem úgy gondoltam, csináljon más szervert!
  • Bilux
    nemgyün valaki multizni egyet! ?
  • Bilux
    Nem vagyo ám ennyire hülye csak fáradt...még nyomok pár kört és alcom kösz még1x is kszentriksz
  • Bilux
    ez kész ez a játék milyen lessz akkor a végleges!? az editorral ki szórakozott már!? Ha csinál valaki pályákat szoljon ám!
  • Bilux
    köszi faxom sose jöttem volna rá... már megvan
  • Bilux
    nahu ezt hollehet!? ez kell nekem! köszi csak mond meg hol állíthatom!
  • Bilux
    milyazistent lehet csinálni mert nekem csak ghostban megy az első demónál ha betöltötte és az egérrel klikkeltem elkezdődött de ebben csak "szállok" összevissza.. :(
  • nyunyu
    Ja, de csak olyan hangkartyaval, ami real time tud kodolni DD5.1-be. Ugye jelenleg meg csak az nForce tud ilyet, mas nem.

Ennyit a DD 5.1 supportrol... Pedig kiprobaltam volna rendes erolkodovel...

Ui: linket lokjetek ;)
  • Plasticman
    Xentrix
    Koszi a cimet
  • Plasticman
    Hi
    Honnan lehet leszedni??
  • Gabo
    Ez csupán apró részlet kérdés, a lényegen nem változtat.
  • reszcsi
    offtopic:
    Azért a DOOM3-ra kíváncsi leszek
    ontopic:

pictofreak: Ne vagizz, jobbaknak már 2 hete nyomják
  • Gabo
    reszcsi:
    Te és én ugyan azon az oldalon állunk, és tisztában vagyunk ezzel. Csak megpróbáltam kicsit a qukerek számár is emészthetően megfogalmazni a tényeket. (Bár ahogy ismerem a fajtájukat ez nem változtat semmin. Ami nem id és nem q-val kezdődik, az jó már nem lehet...)
    Mielőtt megjelent az UT, mindenki temette, ennek ellenére még mindig itt van. Most pedig jön a méltó folytatás.
    Anno én is vártam a Q3:A-t, és elhűlve nézegetem a videókat, amik kijöttek róla. Aztán amikor az UT demoja kijött, vele egy időben a Q3:A-nak is kint volt valami teszt verziója. Az UT már akkor vitte a pálmát. Minden benne volt, ami a teljes játékban is. Ráadásul mindent tartalmazott, amit anno beígértek a fejlesztők.
    Mióta megjelent a teljes játék, azóta fent van a gépemen. Ennek ellenére adtam még egy esélyt a full Q3:A-nak is. Végig vittem, de továbbra sem tudott meggyőzni. Az UT hangulatban, játszhatóságban messze túltesz a Q3:A monoton hentelésén. Ezen a TA sem sokat javított. (Persze a qukerek ezt megint nem fogják elismerni.)
    Az UT-t a kezdetek óta nyomom neten is. Még most is több kevesebb rendszerességgel. Szar modemes eléréssel is ha jó napom van, elkenem az LPB-k száját.
    Egyébként az eredeti UT GOTY verzió nekem is ott van a polcomon, mint ahogy az UT2003 is ott lesz.
    Ami a VGA kártya cserét illeti, szerintem várd ki a hivatalos demot, s miután azt kipróbáltad dönts a csere mellett vagy ellen.
    Ha gondolod nézz át az eredeti UT topikba itt a fórumon!
  • reszcsi
    Gabo: Ne sértegesd az UT, szerintem fényévekkel jobb mint a Q3. Sokkal szebbek, élettel telibb, izgalmasabb pályák, a haveri körömben legalább 5x próbáltunk már Q3a-zni, de 1 óránál tovább soha nem bírtuk, és sírva menekültünk vissza az UT-hez. Mellesleg tiszteletünk jeléül mindannyian (pedig vagyunk páran) megvettük a játékot eredetibe. Na ez a Q3-mal kapcsolatban nem fordult még meg a fejemben.
    Részemről várom az UT2003-mat mint a messiást, bár gyanítom egy VGA kártya csere lesz az ára, de már úgyis érik, GF2MX400 nem valami power manapság.
  • Gabo
    Bármennyire is fáj ez neked, az UT és a Q3:A egy szinten van. Csak ezt te soha nem fogod elismerni.
    Mellesleg én is játszottam mind a két progival, erre alapozom a véleményemet...
    Hogy mi lesz a fullban, ami ebben nincs? Hasonlítsd majd őket össze és rájössz!
    Q4? He-he-he! Még elméletben sincs róla szó. Az id gőzerővel dolgozik a Doom3-on, hogy ha lehet valamikor az Unreal 2-vel egy időben ki tudják hozni. (Ugyan úgy, mint ahogy a Q3:A, ez is csak egy engine reklám lesz...) Q4-ről legfeljebb a rajongók álmodnak.
    Nagy valószínűséggel mire a Q4 kijön, addigra az UT újabb része is itt lesz.
    Egyébként miért is tartod jónak az UT2003-at?
  • Pontius #852
    Kösssssssssszi
  • Pontius #851
    Énis
  • Pontius #848
    na van már cím????
  • Gabo
    Ebbe a vitába tényleg ne menjünk bele, mert valószínűleg alulmaradnál benne. (Keresd meg az UT vs. Q3 topikot ha tudni akarod miért! )
    A videókat láttam, olvastam mi lesz a fullban és a beszámolókból tudom mit nyújt a jelenlegi kalóz példány. Tudom, hogy a full verzióban tényleg benne lesz minden, amit a fejlesztők ígértek (Ez már az UT-nál is így volt!), akkor minek szenvedjek egy olyan példánnyal, amit ők még nem szándékoztak kiadni?
    Egyébként ha szerinted fos volt az UT, akkor mit keresel itt?
  • Gabo
    A modem lenne a legkisebb gond. Az ismeretségi körömben akadnak olyanok, akik már letöltötték, egy e-mailnél több nem kellene ahhoz, hogy a birtokomba kerüljön a progi. A kérdés az, hogy minek?
    Minek vesződni egy olyan verzióval, ami még messze nem nyújtja azt, mint amit a full progi fog? Ha ezt akarnám, akkor Q3:A-t játszanék...
  • Gabo
    Azt az "1, max 2 hetet" ki lehet bírni az eredeti UT-val is. Legalább addig nem rozsdásodnak be a reflexek.
    Talán az egyik legnagyobb UT fanatikus vagyok itt a fórumon, mégsem esek neki minden vacak letöltésének. Számomra jobban megéri várni egy hivatalos verzióra, mint hogy elrontsam a szájam ízét egy korai példánnyal. Szívesebben nézem meg majd azt a verziót, amit már a fejlesztők is méltónak találnak arra, hogy a közönséggel megosszák.
  • Gabo
    Úgy látom nem itt senki nem tanul az előzményekből...

Néhány info, miért is lesz érdemes várni a Full verzióra:
    Lesz 16 bites render támogatás. Elméletben olyan 20 fps-re lehet számítani Voodoo3 és TNT2-es kártyákkal is, kb 640x480-as felbontás mellett. Tehát a játék nem csak 32 biten hardver T&L-lel fog menni.
    A játék támogatni fogja a Dolby Digital 5.1-es hangzást. A Dolby hivatalosan is engedélyt adott rá.
    Az eredeti UT-hez képes is még javítottak a netkódon!
    Egy esetleg két hét múlva jön a demo...

A fenti infok a játék hivatalos fórumáról származnak, a 20.-ai státusz jelentésből.

Most akkor őszintén, megéri szenvedni a kalóz példányokkal?
  • Crem
    Hi All!

Linket sajna nem tudok... 12.8Kb/sec el pár év mire feltöltök 65db 15M file-t!:(((
    Viszont ha valakinek van extra speed letöltése és ért hozzá, hogyan kell egy másik gépről letölteni akkor szívesen segítek!
  • Pontius #801
    Majd este benézek van-e már valami haladás
  • Pontius #800
    jah! na passzolom!
  • Pontius #798
    Én szivesen kiraknám ha meglenne
  • TneX
    Hát abzz,én nme hiszem hogy lesz...
  • TneX
    lehethogy jobb demót akarnak:)))
  • Pontius #795
    Fél 8-tol megyek dolgozni és addig szeretném ha születne egy normális cím
  • Pontius #793
    Én is aludtam. Abban reménykedtem, hogy valaki kirak egy normális címet
  • TneX
    Hat tudom,de akkor én javába aludtam,este 6-tól:)))
  • Pontius #791
    Hehe Én már ete 10-kor irtam, hogy rossz
  • TneX
    Nekem is kéne bazze,az előbb meg én irtam,csak megint rossz accal...
  • Pontius #788
    Nem tudsz megdobni minket 1 címmel???
  • Pontius #787
    ja te
  • Xenon
    Ilyenkor szerintetek fent van valaki?:)))
  • Pontius #784
    Meg már én is kurvára letölteném ha valaki irna egy normális címet.
  • Pontius #783
    Ha valaki ad egy normális letöltési címet akkor felrakom mindenkinek publikus magyar szerverre. Csak egy címet! Egyetleneggy címet irjatok már!
  • John Rambo
    habar kivancsi leszek a sebessegre egy GeF2Pro es Cerka800---> 1040Mhz, 512RAM -os oszeallitason :)
  • John Rambo
    asszem most par napig nem lesz alvas :)