8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
Bilux #909 hjaaa nem úgy gondoltam, csináljon más szervert!
-
Bilux #899 nemgyün valaki multizni egyet! ? -
Bilux #898 Nem vagyo ám ennyire hülye csak fáradt...még nyomok pár kört és alcom kösz még1x is kszentriksz -
Bilux #897 ez kész ez a játék milyen lessz akkor a végleges!? az editorral ki szórakozott már!? Ha csinál valaki pályákat szoljon ám! -
Bilux #896 köszi faxom sose jöttem volna rá... már megvan -
Bilux #894 nahu ezt hollehet!? ez kell nekem! köszi csak mond meg hol állíthatom! -
Bilux #892 milyazistent lehet csinálni mert nekem csak ghostban megy az első demónál ha betöltötte és az egérrel klikkeltem elkezdődött de ebben csak "szállok" összevissza.. :( -
nyunyu #891 Ja, de csak olyan hangkartyaval, ami real time tud kodolni DD5.1-be. Ugye jelenleg meg csak az nForce tud ilyet, mas nem.
Ennyit a DD 5.1 supportrol... Pedig kiprobaltam volna rendes erolkodovel...
Ui: linket lokjetek ;) -
Plasticman #889 Xentrix
Koszi a cimet -
Plasticman #887 Hi
Honnan lehet leszedni??
-
Gabo #883 Ez csupán apró részlet kérdés, a lényegen nem változtat. -
reszcsi #869 offtopic:
Azért a DOOM3-ra kíváncsi leszek
ontopic:
pictofreak: Ne vagizz, jobbaknak már 2 hete nyomják -
Gabo #868 reszcsi:
Te és én ugyan azon az oldalon állunk, és tisztában vagyunk ezzel. Csak megpróbáltam kicsit a qukerek számár is emészthetően megfogalmazni a tényeket. (Bár ahogy ismerem a fajtájukat ez nem változtat semmin. Ami nem id és nem q-val kezdődik, az jó már nem lehet...)
Mielőtt megjelent az UT, mindenki temette, ennek ellenére még mindig itt van. Most pedig jön a méltó folytatás.
Anno én is vártam a Q3:A-t, és elhűlve nézegetem a videókat, amik kijöttek róla. Aztán amikor az UT demoja kijött, vele egy időben a Q3:A-nak is kint volt valami teszt verziója. Az UT már akkor vitte a pálmát. Minden benne volt, ami a teljes játékban is. Ráadásul mindent tartalmazott, amit anno beígértek a fejlesztők.
Mióta megjelent a teljes játék, azóta fent van a gépemen. Ennek ellenére adtam még egy esélyt a full Q3:A-nak is. Végig vittem, de továbbra sem tudott meggyőzni. Az UT hangulatban, játszhatóságban messze túltesz a Q3:A monoton hentelésén. Ezen a TA sem sokat javított. (Persze a qukerek ezt megint nem fogják elismerni.)
Az UT-t a kezdetek óta nyomom neten is. Még most is több kevesebb rendszerességgel. Szar modemes eléréssel is ha jó napom van, elkenem az LPB-k száját.
Egyébként az eredeti UT GOTY verzió nekem is ott van a polcomon, mint ahogy az UT2003 is ott lesz.
Ami a VGA kártya cserét illeti, szerintem várd ki a hivatalos demot, s miután azt kipróbáltad dönts a csere mellett vagy ellen.
Ha gondolod nézz át az eredeti UT topikba itt a fórumon! -
reszcsi #860 Gabo: Ne sértegesd az UT, szerintem fényévekkel jobb mint a Q3. Sokkal szebbek, élettel telibb, izgalmasabb pályák, a haveri körömben legalább 5x próbáltunk már Q3a-zni, de 1 óránál tovább soha nem bírtuk, és sírva menekültünk vissza az UT-hez. Mellesleg tiszteletünk jeléül mindannyian (pedig vagyunk páran) megvettük a játékot eredetibe. Na ez a Q3-mal kapcsolatban nem fordult még meg a fejemben.
Részemről várom az UT2003-mat mint a messiást, bár gyanítom egy VGA kártya csere lesz az ára, de már úgyis érik, GF2MX400 nem valami power manapság. -
Gabo #855 Bármennyire is fáj ez neked, az UT és a Q3:A egy szinten van. Csak ezt te soha nem fogod elismerni.
Mellesleg én is játszottam mind a két progival, erre alapozom a véleményemet...
Hogy mi lesz a fullban, ami ebben nincs? Hasonlítsd majd őket össze és rájössz!
Q4? He-he-he! Még elméletben sincs róla szó. Az id gőzerővel dolgozik a Doom3-on, hogy ha lehet valamikor az Unreal 2-vel egy időben ki tudják hozni. (Ugyan úgy, mint ahogy a Q3:A, ez is csak egy engine reklám lesz...) Q4-ről legfeljebb a rajongók álmodnak.
Nagy valószínűséggel mire a Q4 kijön, addigra az UT újabb része is itt lesz.
Egyébként miért is tartod jónak az UT2003-at? -
Pontius #852 Kösssssssssszi -
Pontius #851 Énis -
Pontius #848 na van már cím???? -
Gabo #838 Ebbe a vitába tényleg ne menjünk bele, mert valószínűleg alulmaradnál benne. (Keresd meg az UT vs. Q3 topikot ha tudni akarod miért! )
A videókat láttam, olvastam mi lesz a fullban és a beszámolókból tudom mit nyújt a jelenlegi kalóz példány. Tudom, hogy a full verzióban tényleg benne lesz minden, amit a fejlesztők ígértek (Ez már az UT-nál is így volt!), akkor minek szenvedjek egy olyan példánnyal, amit ők még nem szándékoztak kiadni?
Egyébként ha szerinted fos volt az UT, akkor mit keresel itt? -
Gabo #825 A modem lenne a legkisebb gond. Az ismeretségi körömben akadnak olyanok, akik már letöltötték, egy e-mailnél több nem kellene ahhoz, hogy a birtokomba kerüljön a progi. A kérdés az, hogy minek?
Minek vesződni egy olyan verzióval, ami még messze nem nyújtja azt, mint amit a full progi fog? Ha ezt akarnám, akkor Q3:A-t játszanék... -
Gabo #810 Azt az "1, max 2 hetet" ki lehet bírni az eredeti UT-val is. Legalább addig nem rozsdásodnak be a reflexek.
Talán az egyik legnagyobb UT fanatikus vagyok itt a fórumon, mégsem esek neki minden vacak letöltésének. Számomra jobban megéri várni egy hivatalos verzióra, mint hogy elrontsam a szájam ízét egy korai példánnyal. Szívesebben nézem meg majd azt a verziót, amit már a fejlesztők is méltónak találnak arra, hogy a közönséggel megosszák. -
Gabo #806 Úgy látom nem itt senki nem tanul az előzményekből...
Néhány info, miért is lesz érdemes várni a Full verzióra:
Lesz 16 bites render támogatás. Elméletben olyan 20 fps-re lehet számítani Voodoo3 és TNT2-es kártyákkal is, kb 640x480-as felbontás mellett. Tehát a játék nem csak 32 biten hardver T&L-lel fog menni.
A játék támogatni fogja a Dolby Digital 5.1-es hangzást. A Dolby hivatalosan is engedélyt adott rá.
Az eredeti UT-hez képes is még javítottak a netkódon!
Egy esetleg két hét múlva jön a demo...
A fenti infok a játék hivatalos fórumáról származnak, a 20.-ai státusz jelentésből.
Most akkor őszintén, megéri szenvedni a kalóz példányokkal? -
#804 Hi All!
Linket sajna nem tudok... 12.8Kb/sec el pár év mire feltöltök 65db 15M file-t!:(((
Viszont ha valakinek van extra speed letöltése és ért hozzá, hogyan kell egy másik gépről letölteni akkor szívesen segítek! -
Pontius #801 Majd este benézek van-e már valami haladás -
Pontius #800 jah! na passzolom! -
Pontius #798 Én szivesen kiraknám ha meglenne -
TneX #797 Hát abzz,én nme hiszem hogy lesz... -
TneX #796 lehethogy jobb demót akarnak:))) -
Pontius #795 Fél 8-tol megyek dolgozni és addig szeretném ha születne egy normális cím -
Pontius #793 Én is aludtam. Abban reménykedtem, hogy valaki kirak egy normális címet -
TneX #792 Hat tudom,de akkor én javába aludtam,este 6-tól:))) -
Pontius #791 Hehe Én már ete 10-kor irtam, hogy rossz -
TneX #790 Nekem is kéne bazze,az előbb meg én irtam,csak megint rossz accal... -
Pontius #788 Nem tudsz megdobni minket 1 címmel??? -
Pontius #787 ja te -
Xenon #786 Ilyenkor szerintetek fent van valaki?:))) -
Pontius #784 Meg már én is kurvára letölteném ha valaki irna egy normális címet. -
Pontius #783 Ha valaki ad egy normális letöltési címet akkor felrakom mindenkinek publikus magyar szerverre. Csak egy címet! Egyetleneggy címet irjatok már! -
John Rambo #781 habar kivancsi leszek a sebessegre egy GeF2Pro es Cerka800---> 1040Mhz, 512RAM -os oszeallitason :) -
John Rambo #780 asszem most par napig nem lesz alvas :)