Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
Hály G'z!
Szaal. Szerintem az UT nem taktikusabb mint a Q3 TA, de ezt már kifejtettem. Viszont az UT-ben lövöldözős játék lévén, SZERINTEM igenis lehet taktikát alkalmazni, bármilyen kategóriáról van szó.
Freak: aki HC UT gamer és klántag, azt nem képzeled, hogy azért klántag, mert jó ha sokan irtjuk az ellent! Te is azért szeretnél klántag lenni (ha szeretnél) mert jó lenne csapatmegmozdulásokban résztvenni, csapatmunkát végezni! Tény, hogy az UT-t nem erre hegyezték ki (ugye a wolf a tipikus ellenpélda) de az emberek biztos hogy alkalmazkodnak a kedvenc játékuk lehetőségeihez! Ugyan úgy lehet sniperrel fedezni a behatolókat, és ugyan úgy létezhetnek (sajnos rég nem UT-zom) KOMOLY csapatmunkát, taktikus megmozdulásokat igénybevevő pályák, függetlenül a játék "komolytalanságából"!
Biztos vannak srácok, akik a pulse rifle-val halálosak, vagy rakétavetővel brutálisak! Ha egy csapat képes felmérni és felhasznállni ezeket a tulajdonságokat, akkor MÁR taktikáról beszélünk!!! Lehet hogy nem CS, vagy SWAT szinten (hiszen nekem ezek az igazik), de akkor is MAGA A PROGRAM NEM SZAB HATÁRT A TAKTIKÁZNI VÁGYÓKNAK! Csak csapat és pálya kérdése az egész! Eggyik sem a game-től függ! Én így látom!