Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
ity #101 Csak nem bírom ki, hogy ne szóljak bele :)
FREAK: közel 3 giga (tömörítve) UT demo figyel a gépemen. És ha hiszed, ha nem van közte olyan, ahol olyan zászlórablás van amiben a "tolvaj" szinte egyátalán nem lő. És éppen ettől szép a game, hogy takitikával meg lehet oldani a feladatot, mert a csapattársak segítik ebben.
Az teljes mértékben igaz, hogy nem követelmény a gondolkodás és taktikázás. De az ugyanilyen biztos, hogy semmi eredményt nem érsz el (nem botok ellen) ha nem gondolkodsz előre és nem taktikázol. Nem kell sok mindent tenned, csak látogass el 1x vmelyik magyar (és mi még messze szarok is vagyok nemzetközi viszonylatban) szerverre, és "csodákat" láthatsz egyes klánoktól mikor együtt játszanak.
De hogy a témába is hozzászóljak, (UT2) én félek tőle :(
Méghozzá attól félek hogy jó lesz.
És ez nem félreírás.
Csak van egy jól kialakult UT-s közösség, 6-8 aktív klánnal, és ezt valószínűleg meg fogja bontani az új jövevény (főleg ha jól sikerül minden szempontból).
Én pl nem szívesen nyargalok át más gaméra, csak azért mert újabb, még akkor sem ha szebb, vagy jobb, mert itt már van egy közösség akik 2 éve együtt játszanak minden este.
Mindenesetre várom én is mert nagyon kiváncsi vagyok rá az előzetesek alapján. Többi meg majd kiderül.