Ps2 emulátor
  • Papesz
    #516
    Hello zole72!

    Én eddig kétszer válaszoltam Neked ebben a topicban, megteszem harmadszorra is, bár tudom, hogy ugyanúgy nem fogod elolvasni, ahogy az előző két esetben sem.

    NINCS olyan PS2 emulátor, amivel értékelhetően tudod futtatni azokat a játékokat, amikért mindenki PS2 emulátort szeretne. Ha elolvasod az alant található több mint ötszáz hozzászólást, akkor erre magadtól is rá fogsz jönni. Dehát miért is olvasnád el, ha egyszer azt sem olvasod el, amit a kérdésedre válaszként írnak.

    Utoljára linkelem be a Neked másik topicot, ott mindenki vért izzad, hogy játszani tudjon és ha 20 FPS-t elérnek a játékmenet során, akkor mindenki pezsgőt bont. Ha erre van szükséged, akkor sok sikert, ha mégis inkább a játékélményt részesíted előnyben, akkor egy PS2 megvételére buzdítanálak, körülbelül 35 ezer forintba fog kerülni.

    És akkor még egyszer: NINCS olyan PS2 emulátor, ami öröme okozna bárkinek is. Erre az üzenetre reagálva fel fognak bukkanni olyanok, akik ennek az ellenkezőjét fogják állítani. Ha inkább nekik hinnél, akkor csak rajta. Én (és még mások is) csak jótanácsként írom/írjuk azt, amit. Nagyon sok csalódástól kíméled meg magad, ha komolyan veszed, amit most idevetettem. Persze semmi sem kötelező, szabad országban élünk.