Ps2 emulátor
  • dinomano
    #330
    Hmmm...torrenten igenis ra lehet akadni demokra is szep szammal(igaz, full game-ek vannak fent nagyobbrészt; de pl. BLACK demo, TEKKEN 5 demo+FFXII demo is volt (mind 200-300 mega között!); valamint egy rakat pici noname jatekot (vagy inkabb B-vonalbeli full game-et; ami tesztelesre ugyanolyan jo lenne; megtalalhatsz...)
    Pl. most töltöm (igaz, nem irom ki, de a kis mérete miatt lekapom...) a Ninjabreadman-t vagy mit; ami 70 mega; vagy lekaptam az IHRA drag racing-et; ami ugyszint 100 mega környeken van..és sorolhatnam..Az elsö game-ek pl. ps2-re is cd-sek voltak; MAXIMO 1. része pl., vagy az ICO, REZ, KAO 2(mondjuk ez ujabb), OKAGE; mind 5-600 mega közöttiek.
    Sőt, ezek lehet h. jobban mennek mint ujabb PS2-cimek; mivel még kevesbe hasznaljak ki a PS2 tudasat... (kiveve ICO, gyönyörüszep ma is... :-P)

    "Nem értem hogy minek kell mindenbe belekötni , egyenlőre nemnagyon megy az emu , ugy mint az igazi pc s gamek , de még fejlődhet és legalább már elindul pár játék...ez van."

    Nem kötök en bele semmibe; csupan arrol van szo, hogy BIOMAGE mondja a tulzasait; én meg nem hiszek neki... És épp (az elmeletileg ö partjan allo többi PC-s; ill. fogalmazzunk ugy: az emut kiprobalo PC-sek) nyilatkoztak ugy, hogy még gyerekcipöben jar a PS2 emulacioja... Annyira meg én sem vagyok technikai smafu, hogy besz*pjam siman azt,h. a gépe leemulal mindent... Idövel jo lesz az emu, ez nem kétség; de addig is felesleges a hülyeseget terjeszteni; ill. valotlan vagy eltulzott dolgokat allitani...