Ps2 emulátor
-
Amikor már én is kijelntem az utolsó mondatod, az azt jelenti, hogy van egy PS3-am :-)
Amúgy PC-n is vannak igazán exkluzív nevek. Jelenleg DMC3-at hagytam abba a Heroes 5 miatt. Az a nagy baj konzollal, hogy alapvetően nem nagyon találni rajta jó stratégiát, vagy olyan FPS-t amivel multiba érdemes lenne tolni.
Gyakorlatilag egy 50 ezres PC+ 10 ezres monitor (mondjuk egy 15"-os alap) már elég ahhoz, hogy több ezer játékkal játszon az ember. Persze a mai nagyobb nevekről le kell mondani, de azért kegyetlen sok olyan cím van ami egy ilyen gépen már kész öröm (IWD 1-2, BG 1-2, Heroes 1-4, CS, Syberia 1-2, Paradise, Still Life, Myst sorozat, Thief 1-2, C&C sorozat, Red Alert sorozat, Monkey Island 1-4, Full Throttle, Dig, Syndicate, Diablo 1-2, Dungeon Keeper 1-2, Starcraft, Land of Lore 1-3, American MCGees Alice, stb, stb, stb.)
Teleírhatnám vele az egész oldalt annyi olyan cím van PC-n amit egyszerűen bűn kihagyni. Szvsz az csinálja jól aki mindkét utat járja. Egyszer SoT, egyszer Movies, egyszer GOW, egyszer Guild Wars.
Igazán sajnálom azokat, akik kizárólag konzolosknak tartják magukat... csak fél emberek, akarom mondani erősen korlátolt gamerek.