II. világháborús stratégia
-
Két napja elkezdtem újra a Steel Pantherst (World at War simával, ami az egyik számítógépes újsághoz járt példány) és meg kell, hogy mondjam:
az első részhez képest - a második és a harmadik szar volt - nagyon sok újdonság, még több egység, + opciók kerültek a gaméba. Visszatért a jól bevált 1 icon, 1 egység szint is, amit a 3-ban sokan kifogásoltak. A légi és tűzérségi támogatás jobb lett, a realításon is csiszoltak, nincs benne nagy bug. Király, hogy a történelmi tényeket is jól veszi figyelembe. A lengyel és francia hadjáratban, sok ágyú, gyalogos-kevés tank vonalat követi, az afrikaiban nehéz Mathildák jönnek, több-kevesebb könnyű tankkal és gyalogossal megtámogatva (kaptam is egy brit támadást, amiben 200-nál is több tankot lőttem ki - Bir Hackem), majd az orosz fronton első küldiben gyalogosok és könnyű tankok, majd később - Kiev alatt-után - ruszki T-34-esek és kávék, megkeverve közepes tankokkal és rohamlöveges-gyalogos-aknavetős-géppuskás kombinációval. Nagyon cool! Amíg nem jön a Republic, a Sea Dogs 2 vagy a Kotor, addig nálam egy darabig marad ez terítéken, különösen, hogy nagyon hosszúnak tűnik ...