1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Az Addams (vol.1) már sokadik nekifutásom immár. 15-20 percig valahogy elviselem még a magától mászkáló kézfejet, meg az ördögi család többi tagját, de aztán elég. Valahogy ez a fekete humor nem az én asztalom..

Aviátort lemezen kaptam, és csak betettem megtekintésre. Semmi előzetes trailer, sem tartalom elolvasás, csak simán elkezdtem nézni..
    Eleinte gondoltam: oké, egy kicsit zakkant az ipse, tisztaságmániás meg amolyan repcsi-fetisiszta, ez még belefért volna..de aztán jött a megőrülési fázis. Az események és az időpontok nézőként is követhetetlenné váltak, plusz a vizeletgyűjtési mánia betette az ajtót..
    Aztán pikk-pakk, jön a nyilvános meghallgatás és az ipse agya megint úgy vág, mint a penge, érvei teljesen logikusak, nyoma sincs már az előző napi őrületnek és képzelgéseknek. Lehet, hogy sok minden így történt a főhőssel a valóságban is, de az ilyen gyors gyógyulást az elmezavarból még én sem nyelem be :D
    Hasonló eseményeken megy át Brad Pitt is a Harcosok Klubjában, csak van egy óriási különbség a két eseménysorozat közt: a HK-ról senki sem állítja, hogy valóban megtörtént..