[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Justice League (Az Igazság Ligája) 3DBD 2017 IMDb
Nyissunk is egy szép kis spoilerrel alatta a saját példányommal
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Megkésve kissé bár, de el nem késve ezt is letudtam
Séma a szokásos, nagyon ne is ragozzuk: pár szuper képességgel megáldott ipse (és egy nő) megmenti a világot.
Remélem nem hagytam ki semmi egyéb lényeges fontosat
Kedvencem Villám, úgy ahogy van: kicsit ő sem találja a helyét a nagyvilágban (pont mint sokan mi is)
Amúgy továbbra sem kaptunk választ, hogy akkor most Aquaman tud beszélni a halakkal vagy sem?
Az nem válasz, hogy a víz nyelvén viszont ért..
Öröm az ürömben, hogy az előzményfilmek közül egyedül a legkorábban készült Batman-t láttam csupán, mégis érthető volt a film.
Mondjuk sok ész amúgy sem kell hozzá..így a vége is egyértelmű volt.
Folytatásokat szerintem hanyagolom, mert..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Superman feltámasztásával a molekulákra történő szétrobbanás esetét leszámítva, bármelyik szereplő halála értelmét vesztette ezek után..
Végezetül a "kihalóban lévő" 3D-ről pár szösszenet: volt pár nagyokos, aki azt említette, hogy csak a valódi 3D kamerákkal felvett 3D filmek adják meg azt a 3D élményt amit kell. Mondjuk ezzel eddig sem értettem egyet (már ha csak a 3D animációs filmeket is nézzük, ami ugye eleve nem kamerákkal lett forgatva) de ennél a filmnél kifejezetten jó élmény volt térhatással végignézni a 2 órát
Akkor is, ha a film java csak CGI. A látvány az látvány, ha valódi, ha virtuális.
Főként a jó 3D miatt feljebb pontoztam:
10/7.