1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nehéz ezzel a modorral bármit is kezdenem, hiszen általa engem próbálsz hülyének feltüntetni, mert én a lexikonokat veszem mérvadónak (ami másodjára is jelzem, de láthatóan feleslegesen ismét: az emberi tudást öszesíti) a te (szerinted) normális elképzeléseddel szemben, hogy ha valaki (aki egyelőre be sem került egyetlen lexikonba sem) 15 oldalon keresztül ír valószínűleg marhaságokat Júdás leveléről (vagy bármi másról is akár) akkor az máris biztosan igaz...
    Ami pedig Márk evangéliumát illeti, mivel te úgyis biztosra tudod, hogy ki és mikor írta, felesleges is bármi egyebet írnom róla. Hiszen valahol olvastad. Persze véletlenül sem egy lexikonban, de neked ez úgysem fontos.
    Én is olvastam valahol, hogy Ádám oldalbordájából megformálták Évát, majd életet lehelltek belé. Tehát ezt is tekinthetjük ténynek az iménti okfejtéseid nyomán. Kár. Már csak amiatt is, mert ez ellentmond az emberi evolúciós fejlődési szinteknek is a majomtól a mai emberig...
    Ám sajnos mindkét állítás egyszerre nem lehet igaz.
    Ahogy az általad közölt infók is szemben állnak a lexikon tudásanyagával. Amit te továbbra is lenézel.
    Érdemes nekünk erről bármi egyebet is megvitatnunk?