[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Őszintén szólva egy cseppet sem meggyőző. Júdásról mindössze pár mondat van írva, és csak úgy érintőlegesen megjegyzi a könyv, hogy az evangélium szerzője vitatható. A készítők jól láthatóan egy szalmaszálat se nagyon hajtottak keresztbe azért, hogy több információt adjanak meg, illetve rendesen kifejtsék a témát. Pl. hogy miért vitatható... kik érvelnek így... mi a bizonyíték arra hogy nem Júdás írta, stb. stb... az én egyik forrásom csak Júdásról kb. 15 oldalt ír.
Amit Márk evangéliumáról írtál abból én csak a keletkezés időpontját vitattam, miszerint az 1. század végén történt volna. Biztosra vehető hogy nem.
Szóval sorry, de ez a könyvecske amiből idézel csak olyan mint valami gyorstalpaló kisokos, ha néhány egyszerű információra lenne szükséged... a témában való komoly elmerülésre viszont teljesen haszontalan.