1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #99788
    Gyűrűk Ura: A két torony & A király visszatér

Soha nem voltam egy nagy GYU rajongó. Mikor jöttek ki a filmek, akkor sem igazán. Persze szeretem őket, jó filmek, de csak ennyi. Ez egy epik és ahhoz méltóan is van elmesélve. Az hogy filmenként alig 93-4 millióból dolgoztak manapság itt-ott meglátszik. Gondolok itt a trükközésekre, főleg a hobbitokkal. Mikor emberek között vannak érezhetően több közeli van velük. De ezek inkább apróságok, mintsem szembetűnő hibák. A CGI pedig a mai napig ha nem is jól néz ki, de még mindig jól simul a filmbe. Ez meg a cgi és praktikus trükkök keverésének köszönhető gondolom.

Peter Jacksont pedig nem értem. Rendezett 6 Tolkien filmet, de ezeken kívül, mintha nem akarna filmet csinálni. Pedig mind a King Kong, mind a Lovely Bones tetszett nekem. És úgy érzem ha rajta múlik, akkor a Tintin is éveket fog váratni magára...

7&7/10