[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
City Slickers (Irány Colorado, 1991)
Na nézzük csak. 7-8 éves Jake Gyllenhaal ? micsoda? :D Nagyon komoly!
Volt még Jack Palance, aki a vén, szikár, kemény cowboyt játszotta. Róla tudtam hogy pl. az 1930-as években boxolt, úgyhogy nála ez elég hiteles volt. Ő 2000-ben hunyt el.
A film a kapuzárási pánikról szól... Amin minden 30-as férfi keresztülmegy, legalábbis már elkezdődnek a beszélgetések a pofa sör mellett. Elindul pár jóbarát egy "férfias, csordaterelő túrára", ahol azthitték hogy jól fognak szórakozni, veszélyek nélkül. Ahhoz képest hogy elvileg vígjáték, ugyanúgy átverve éreztem magamat, mint a főszereplők - Ők is azthitték hogy befizettek egy túrára, ahol majd a csillagok alatt aludnak, lovagolnak és menőznek. Aztán szép lassan meghal a túravezető, majd 2 rossz arc is előkerül... kész káosz!
Ez nem vígjáték!
Billy Crystal 43 volt a forgatáskor, most 71 éves az öreg úr isten! (durván telik az idő). Daniel Stern (a reszkessetek betörője) 34 volt, mennyire fiatal volt ő is.
Jól szórakoztam rajta 8/10. Fantasztikus nosztalgia a 90-es évekből.