1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Annihilation

Jo volt, szep volt; tetszett egy ket dolgon kivul.
    Szerintem az Arrival sokkal jobb film volt.
    Legyen 7/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eloszor is; barki aki irta, hogy osszefonodott a ferj/feleseg keze a poharban; orulok, hogy te is megneztel par youtube videot de szerintem egyaltalan semmi jelentosege a poharas jelenetnek. Megneztem tobbszor. Semmi erdekes nincs abban, ahogy a pohar torzitja az ujjakat. Szerintem pont igy kene kinezni a dolognak. tukrozodott kep es a pohar cilinder alakja miatt torzul a kep. De lehet nem neztem elegszer a kezemet a felesegemmel, ahogy simogatjuk egymast a poharon keresztul. A csavo szaja miert verzett? miert volt szarul? A klon test nem birta a shimmeren kivuli vilagot? Honnan tudta a rendorseg / fbi/cia/feds, hogy ki van a mentoben es hol vannak es, hogy visszatert a csavo? Talan lehallgatjak a csajt 24/7 es elmeselt mindent a 911nek? Elkepzelheto, hogy benyogott valamifele "segitseg a ferjem rosszul lett kuldjenek valakit" de azert valami utalas lehetne, hogy miert es honnan jelentek meg a mento korul a "viju-men"-ek. [ igy hivja a fiam a rendoroket :D ]
    Masik: Ha elvileg rak modjan tortenik a valtozas es osztodik a sejt de az egyik fele hibas ("rakos") akkor miert ilyen szep minden? miert funkcional minden? A rak nem egy szuper sejt, amitol midnen szebb, jobb es szinesebb lesz. Egyedul talan a medvenek volt ertelme, ha rak feesegu sejt osztodas van. Es az uj sejt az nem epp. De a krokodil es a medve nincs is benne a konyvekben! Full a rendezo kitalacioja az egesz. pedig talan a legjobb resz az egesz filmben. Foleg a medves resz mikor bemegy a szobaba es kiabal a csaj hangjan, hogy "help me"! OMG!!! Kb az Alien es a Thing ota nem volt hasonlo erzesem. g*cikomoly volt szerintem.
    Amugy nekem is azonnal eszembe jutott, hogy miert nem probalkoznak kabellel a radiojelek helyett. Engem is baromira zavart ez a dolog.
    A vegen a klonos dolog is egesz erdekes volt. A tukor mozgas egesz pofas volt de kitalalhattak valami jobbat is mint egy ujabb granat altali halal. Pl csak ha egy sima kest felvesz a csaj es beledofi a masik fejebe; akkor a masik onmaga aki utanozza tukrozve a mozgast valszeg csak a nagy semmit markolta volna meg a foldrol es a masik csaj halentekja melle nyul, hiszen az o kezeben semmi sincs. De ez a; -nesze itt a granat, en meg kirohanok. Hat ez szar volt. Viszont a zene az nagyon erdekes volt ennel a jelenetnel. Tetszett.
    A csavo miert lett jobban azonnal mikor a shimmer eltunt? Semmi ertelme. A csaj miert nem lett beteg mikor kijott a shimmerbol? Hirtelen mas nem jut eszembe.

Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.03.28. 03:22:12