[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
kmkgaming #99627 Szellemek Háza
Unalmas horrorfilm. Nem ajánlom. Semmi feszültség, csak pár jumpscare.
Akit ennyire zavar, hogy ide linkelem a csatornánk filmbemutatóit, az ne nyissa meg.
off:
Egyébként mások is leírják itt a véleményüket a filmekről amiket láttak. Én is ezt teszem, csak ezt még elolvasni sem kell. Elég hallgatni. Mivel amúgy is csinálunk videókat filmekről, most minek írjam is le? Ha már van videó, berakom azt. Vagy nekem nem kéne ide kommentelnem? Nem hiszem, hogy ez akkora bűn és azt sem hiszem, hogy olyan marha nagy reklám, ha ide kirakom a vidót, de ha nyerek evvel még 10 nézőt, (ami erős becslés) akkor az ennyire zavar pár embert? Vagy az a baj, hogy efoglalok egy kis sávot? Komolyan nem értem miben zavar eggyeseket ennyire, hogy mindn második videó alá írkáljanak. Ha amit mondok leírom, az jobb lenne? A képi anyag az ami zavar? Egyébként meg volt itt akinek tetszettek a videóink. Akkor az ő véleménye kevésbé fontos, mint azé aki folyton kéri ne rakjam ki ide a videókat? Ebben semmi sértetség nincs és én sem akarok megbántani mást. Komolyan mondom, ha zavar valakit ugorjon egyből a következő kommentre. Mivel ez a topic nem erről szól, itt nem fogok válaszólni a kérdésekre, sem az estleges támadásokra, reklamációkra. Ezért kérem másoktól is, hogy ne ide írjanak evvel kapcsolatban, vagy ha mégis megteszik, akkor sem itt fogok válaszólni.
Üdv!