106843

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Csak a tipikus amerikai klisé forgatókönyv:
tehetségtelen idióták, csetlés-botlás, szerencsétlenkedés, hülye fejjel bénázás... de lazán lenyomják a szuperintelligens vérprofi fő gonoszt. -
Ekkora-egy-fostengert-te-jó-ég:
-
[2012] - (imdb) - "범죄와의 전쟁 : 나쁜놈들 전성시대" (Bumchoiwaui junjaeng: Nabbeunnomdeul jeonsungshidae) - (Nameless Gangster: Rules of The Time) - (-) - 7/10
(2018.03.21) (134 perc, dél-koreai) - Action, Crime, Thriller
Director: Yun Jong-bin
Writer: Yun Jong-bin
Stars: Choi "Old Boy" Min-sik , Ha Jung-woo, Jo Jin-woong, Kim Hye-Eun -
Én már csak elvből nem is nyitom meg. -
de jó hogy 2 sorban leírja a kritika lénygét, nem kell megnyitni XD -
Crsújreg #99602 ne ilyen gagyi módon reklámozd már a YT csatornádat...köszi -
kmkgaming #99601 Bosszúvágy
Egyszer meg lehet nézni, de semmi extra. Gyenge Bruce Willis film.
Sajnos minden érdekes témát amit elkezd feszegetni, otthagy. Így egy nem túl látványos akciófilm lesz az egészből.
-
In Bruges
hogy én ezt eddig miért nem láttam (csak 2 jelenetet ismertem). Nagyon tetszett -
Mentol #99599 Hááát. Fogalmam sincs miről fog szólni? -
Barnez #99598 Mute (2018)
http://www.imdb.com/title/tt1464763/
Hát srácok! Nem tudom ajánlani ezt a filmet. Nagyon összeszedetlen katyvasz az egész. Hogy miért? A baráti társaságunkkal kifejtjük a lentebbi videóban. Továbbá beszélünk az Annihilation-ről is.
-
Ez volt regényben idehaza a Bilincsben. Jó húsz éve olvashattam. Lassan már minden műve vászonra kerül :) -
azt az It follows-t is megkéne már nézni... -
olyan, mint egy idősebb generációnak szánt Paper Towns. megnézzük -
Nálam betalált. Alapból jó színésznek tartom a főszereplőt, elégé egyedi (még ha számomra nem is annyira nagyon jó) film volt a Valami követ (rendező előző filmje) és ebben is véltem felfedezni némi "vajon tényleg kezdünk-e becsavaródni" mindfuck-ot, amiket alapvetően örömmel fogadok minden filmben. Meglássuk (de több trailert biztos, hogy nem nézek meg, még a végén lelövik a poént, már ha lesz olyan) -
Ízlésen nem vitatkozom... engem nem villanyozott fel a sztáff. -
igen, de attól ez még szerintem elég biztatóan néz ki. -
Csak nem már megint egy nő-eltűnős-és-keresős film? -
oookaaay.....
-
[2017] - (imdb) - "Small Town Crime" - (-) - 6/10
(2018.03.19) (93 perc, amerikai) - Crime, Mystery, Thriller --- 'R'
Directors: Eshom Nelms, Ian Nelms
Writers: Eshom Nelms, Ian Nelms
Stars: John Hawkes, Anthony Anderson, Octavia Spencer -
Prof William #99588 Dead Space: Aftermath a címe és 2011-es film.
Arról szól hogy hogyan juttunk el oda hogy a Dead Space 2-ben a is sikerült Markert építeni a Titán Állomáson.
És van benne egy szereplő a Dead Space 2-ből is. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.03.20. 15:16:48 -
kutyakiki81 #99587 Szerintem csak az elsőt láttam, nem is tudtam, hogy van még egy. Rá is mozdulok :) -
Prof William #99586 Csak távolról kapcoslódik de én a Dead Space 2-ik filmjével voltam így.
Adva volt egy kerettörténet ahol egy űrhajó túlélőit kérdezték ki. A 4-5 túlélő története pedig különböző rajzolók és animációs stúdiók tálalásában volt látható.
Ami érdekes is volt de pont az összekötő kerettörténet rendelkezett olyan nívótlan történettel és borzalmasan összehányt CGI-vel ami már 10-15 éve is iszonyatgáz lett volna hát még 2011-ben amikor a film kijött.
A keretsztori majdnem 2 pontot rontott az összképen.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.03.20. 13:29:47 -
Dumb: The Story of Big Brother Magazine
Nem igazán vagyok járatos abban, hogy hazánkban milyen formában szivárgott át a deszkás életstílus és az milyen hatással volt legtöbbünk életére. Amibe én érintett voltam, az a californiai punk zene, pár bugyuta játék, és a dokumentum film témáját szolgáltató újság "szerkesztői" csoportjából kiváló pár őrült fazon tv-s/netes agymenései, melyet a világ a Jackass néven ismert meg.
Az újságot magát nem ismertem, szerintem akkoriban nem is tudtam annyira angolul, hogy megértsem. Érdekes világban enged bepillantást, ahol pár unatkozó és némi kreativitással megáldott, de jó ízlés hiányában elégé szenvedő skategeek neki áll egy ifjúsági újság terjesztésének. A cél a polgárpukkasztás, ha nem szólnak rájuk, azért, ha rájuk szólnak, még jobban bedurvulnak. Ami eszükbe jut, azt berakják a lapokra. Legyen az meztelenség, öngyilkosságra buzdító cikk, vagy kiskorú kokain fogyasztását bemutató fényképek.
A dokumentum film érdekes, bár elsősorban a szép sorban beköszönő Jackass arcok miatt. Talán rájuk kicsit jobban is fókuszál a film, a kiválásuk utáni újság hanyatlását elég rövid idő alatt lerendezi. Egy kicsit volt szerencsénk belenézni az amerikai punkosodó korszak őrültebb tagjainak lázongásában. Nagyon nem fogunk belátni abba, hogy milyen hatással volt az életükre ez droggal, alkohollal teleszőtt kamaszkor, de a közben köttetett barátságok kiemelésére azért sort kerítenek. Akit ez érdekel, nézze meg. Nagyon mélyre nem ásnak le, a társadalomra, médiára tett hatást (már ha volt), nem kerül elemzésre, csak a korszak megélését mutatja be a részt vevők (és pár híresebb olvasójuk) szemszögén keresztül.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.03.20. 12:49:39 -
Gerald's Game (2017)
Egy Stephen King novella alapján készült Netflixes film. Alapvetően érdekes alapszituáció korrekt megvalósítása. A sztori szerint a férj Gerald, és felesége Jessie egy távoli házat bérelnek azért, hogy felpezsdítsék házas életüket. Gerald arra izgul, hogy kikötözi a nőt, csak közben szívrohamot kap, és meghal, a nő viszont kikötözve marad, a kulcs a bilincsekhez meg a fürdőszobában marad. A kényes szituáció megjelenő víziók és a kerettörténet is nagyon egyben van, a film végi csavar még hátborzongatóbbá teszi a sztorit. Szóval elég korrekt film lett, én jól szórakoztam. 7/10 -
kutyakiki81 #99583 Ghost stories
Három egész jó horrorsztorit fűznek fel egy sajnos gyenge kerettörténetre. Az antológia teljesen rendben van, rövidek ugyan, de érdekesek. Viszont az egészet összefoglaló rész elrontotta az egészet nálam. De van hangulata a filmnek, jól adagolja a feszültséget és nem harmatgyenge jump scare-ekkel próbál érvényesülni.
6/10 -
Sokat nem veszítettél.
-
nem igazán érdekelt:) -
Oscar hype-ot átaludtad, vagy mi, hogy nem hallottál a 3 Billboardsról? :O -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem eredeti jött ki, de már megváltozva, viszont tudatában volt annak hogy mi is történt eddig.. -
A Founder nem volt rossz, Keaton jó mint mindig, a másik kettőt nem ismerem de ránézek kösz a tippet. -
Azokhoz is kell erő néha. Olyan filmek várják már hetek óta, hogy megnézzem őket, mint a Mute, Founder v a 3 Billboards... -
Én pont ellenkezőleg vagyok vele, nekem a mai filmekhez kell némi erő.
-
The Seventh Seal
Nem gondoltam volna, hogy egyszer eljön ez a nap is. Ezer éve úgy vagyok vele, hogy meg kéne már nézni, de most valamiért sikerült elhatározni magam. Láttam már ezer meg ezer filmet, de azt azért nem állíthatom, hogy a legnagyobb filmtörténeti klasszikusokból túl sokat láttam.
Én azt hittem, hogy az aktuál sakkozás sokkal prominensebb lesz, de annyira nem baj. A Halál és Max Von Sydow között lehetett volna több dialógus, mert ami volt az érdekes volt. Ahogy az egész az volt...
7/10
A következő a listán a Stalker, de nem tudom mikor fogok erőt venni magamon... :D -
Friends with Benefits (Barátság extrákkal) 2011 IMDb
Fogalmam sincs, hogy honnan kutatták fel a régi életem eme kedves szakaszát...
..de pontosan így történt minden.
Tényleg. De komolyan. Na jó, a Kris Kross egykori slágerét a valóságban én hamisabban (sokkal hamisabban) énekeltem, de a csaj viszont tényleg kiköpött Mila Kunis volt. Vagy majdnem. Vagy szinte. Vagy csak álmodtam az egészet..
Viccet félretéve, ez egy olyan baromi jó kis film volt, ami a való életben tutira csak pár kivételesen mázlista szépfiúval eshet meg..
10/7. -
menjünk Godem szitibe... -
Crsújreg #99572 alapmű :)
-
Sequoyah #99571 Eleg sok kasszasiker utan a Marvel is meg merte lepni, hogy nem mainstream, mindenki altal ismert hosokre epit egesz filmet, es bejott nekik. Szoval remeny van ra. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, ez nekem is feltűnt. Mármint a tetkó. És a medencés csávón is rajta volt. Nem is igazán tudok rá magyarázatot adni.
De a végén szerintem a világító toronyból az igazi Lena jön ki. Elég jól követhető, a jelenetben, hogy melyik-melyik. Főleg azért mert az alien csak fél percre veszi fel kb. Lena alakját, utána elég.
Szerintem Lena szeme csak a mutációtól "villódzott". -
Sequoyah #99569 Ott volt Darth Vader es Leia, ket nagyagyu. Es az egesz tortenet kozvetlenul kapcsolodik az eredeti trilogiahoz.
Olyan filmrol beszelunk, aminek semmi koze hozza, csak ugyanabban a vilagban jatszodik. -
szerintem már a következő 50 évre megvan minden filmes téma. lehet, hogy a mi gyerekeinknek már a old republic érája lesz a "menő sztandard"