[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hát akkor inkább lett volna hosszabb. Vagy jelentéktelenebb jelentek helyett inkább magyarázatok.
Összesen ketten.
#99521:
A vontatottra nem tudok konkrétan 1 vagy 2 példát mondani. Vontatott volt a legtöbb dialógus, és úgy maga a film. Nem volt benne annyira nagyon sok történés (akció) mégis elnyújtották majdnem 2 órát. Persze lehet, hogy csak az én ízlésemnek volt ilyen.
Felesleges meg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!például a flashback részek. Mármint a flashback flashback-jei... :D Nem sok értelmük volt. Főleg amikből nem tudtunk meg semmi lényegeset. Például, hogy a csajszi kefél a férjével... semmi értelme nem volt. Annak meg végképp nem, hogy meg is csalta. Minek kellett egyáltalán egy ilyen szálat belerakni a történetbe?! Teljesen felesleges volt. Simán meg lett volna a film, vagyis a történet e-nélkül is. Értem én, hogy minél jobban be akarták mutatni a csajszi nyomorultságát, de nekem semmi szükségem nem volt rá. Ha az elején csak annyit mond, hogy nyomorultul van, én elhiszem. Ráadásul van is az elején olyan rész amikor magába roskad.