1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bokafix2
    Nekem örökre Shao Kahn-ként égett bele a memóriámba... a kaján vigyorát maximum csak Willem Dafoe-é veri. Amúgy szerintem nem rossz színész, de valahogy sose tudott kitörni a tipikus mellékszereplő státuszából.

Egyébként az új X-akták évad miatt nemrég újra kezdtem nézni a régi 9 évadot, és rengeteg olyan vendégszínészt véltem felfedezni benne, akiket régen észre sem vettem. Nyilván azért, mert akkor még nem is nagyon ismertem őket.

De pl. ledöbbentett, mikor az egyik régi epizódban megpillantottam a fiatal Mark Sheppard-ot, (Odaát: Crowley) de Giovanni Ribisi, Jack Black, Ryan Reynolds, Lucy Liu, Luke Wilson, Mark Pellegrino (szintén Odaát: Lucifer), Joe Morton (Terminátor: M. B. Dyson), de még kisgyerekként Shia Labeouf is feltűnik akit a Transformersből ismerhetünk leginkább. Szóval igazi eyecandy mai fejjel nézni a régi szériát.