Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes felállás, jó kivitelezés. Szerintem érdemes megnézni.
Noomi Rapace (szerintem) nagyon jól játszott.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Why so serious?
Egy érdekesség, hogy először Lance Henriksen lett volna a terminátor. De végül nem találták megfelelő fizikumúnak a szerepre. Vigaszdíjként 2 évre rá legalább megkaphatta Bishop szerepét az Alien 2-ben.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
A megsemmisítő <#hehe>#hehe>
Van, belőle egy másik narris is. Ott, talán vasembert vagy acélembert mondott, ha jól rémlik.
Bokafix2: Úgy, zsír lenne a másik 2 film. 😊
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2017.09.22. 20:09:16
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A félrefordításokról nem is beszélve... olyan ökörségek születtek, mint:
Jedi visszatérben:
hivatalos szinkron: C-3PO vagyok...
hangalámondással: helló, a nevem cé három péóáá
hivatalos szinkron: 6 millió közlési formában vagyok perfect
hangalámondással: 600 millió nyelven tudok...
Terminátor 1-ben:
hivatalos szinkron: - De hát mi ő? - Kiborg, Cyberdyne Systems, 101-es model...
hangalámondással: Kicsoda ez? - Ez egy Szálborg... Kimberly Sisters modellje, 101-es...
Kb. a csávónak fogalma sem volt, miről van itt szó a Terminátornak ezen a részén... mindenki a földön fetrengve üvöltött a röhögéstől.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Az igazi férfi pofán veri az asszonyt is ha nincs vacsora..ezt is mondják. De ezeknek a dolgoknak semmi köze az igazi férfiakhoz.
Narrátoros filmeket tucatszám néztünk úgy 30 éve VHS-ről PAL vagy SECAM képpel, csillogó szemekkel.
De az a világ már jóideje elmúlt 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Muhaha<#nevetes2>#nevetes2> Először mutatom, mi az ami (a film mellett szintén) tök feleslegesen van a lemezen:
Ki a franc hallgat manapság monó hangot?<#hehe>#hehe>
Szerencsére kapott egy használható DD szinkront is, ami még mindig nem egy Mad Max4 hangzás, de már valamit hallok a házimozi erősítőn is..
Ami a filmet illeti, újabb muhaha<#nevetes1>#nevetes1>
Nem is emlékeztem már rá, de ahogy néztem, tényleg pont ilyen gagyi volt egykoron a CGI, csak akkoriban ez ugye még nem tűnt fel. Az a lassított szaggatós jelenet, amikor a vasajtó felé masíroz a kiborg megmaradt fémváza, na az tiszta Robotzsaru 1 érzés<#nevetes1>#nevetes1>
Egy világ omlott össze bennem<#falbav>#falbav><#hehe>#hehe>
vagy ez csak valami hülyeség?
GOOBY, pls
Mar mondtam, hogy utalon a 10 es skalat. mindenki belekot mindenki mas ertekelesebe.
(1) szar film, alig birtam vegignezni
(2) nem tetszett, csalodas volt
(3) jo volt. kozepes. szodaval elmegy. egy estere tokeletes.
(4) nagyon tetszett. szinte mar tokeletes
(5) uberkiraly... max 1 vagy 2 dolog nem jott be de zsenialis.
en kb igy birnam elkepzelni az ertekelest.
wonder woman 3/5
kalozok 2/5
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csalodas. Ertem, hogy a csaj eddig buborekban elt es neha jol allt neki, hogy vigyorog minden uj dologra mintha bolond gombat evett volna de neha nagyon butara vettek a figurajat. Sajnal minden embert, majdhogynem megsiratja oket de semmi sulya az egesznek. Gagyi volt benne minden de vegulis szodaval elmegy.
5/10
Pirates of the Carribean Dead man tell no tales.
Na ez viszont siralmas volt. 😞 Full felesleges volt ezt eroltetni. Volt benne 1 resz ami poen volt a tobbi eroltetett. ( a guillotine os resz tetszett)
4/10
Elég elborult néhol, kuka a sztori és túl hosszú. Látványos, poénos, de ez már kevés manapság.
4/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.09.20. 11:28:27
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Van viszont egy infó arról is, hogy létezik egy 40 perces doksifilm az eredetileg tervezett befejezésről.
Persze ezen információk hitelessége még mindig vita tárgya. Nekem a film vége inkább összecsapottnak tűnik, mintha P. mester már mihamarabb túl szeretett volna lenni a forgatás okozta nyomáson.
Én mindebből a "kultuszfilmből" csak annyit szűrtem le, ha még élne Wes Craven, én dobnék neki egy olyan (fantáziám által kreált) forgatókönyvet Saló 2. címmel, brutál kőkemény és sokkoló durva jelenetekkel tarkítva,
hogy már az ősbemutató előtt betiltanák majd minden országban a vetítését<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.09.20. 07:42:21
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.09.19. 23:41:19
Helyette Disneyt csinaltak belole...
Pedig ha akkora pacifista, tönkretehette volna mindkét oldal fegyvereit és járműveit, majd pedig a két ellenséges vezetőt kioktathatta volna, miért butaság a háború.
De ez egy szuperhősfilm, ez a keret pedig kvázi lehetetlenné teszi, hogy Wonder Woman békítő szentbeszédeket tartson a fronton a könnyes arcú bakáknak. Mert a közönség pofozkodást akar, rombolást akar, szuperlassított felvételeket akar, és epic csatákat akar. Ezért ülnek be a filmre.
Ezért Wonder Woman nem lehet semleges, és nem játszhatja a békítő harmadik felet, hanem el kell őt helyezni az egyik térfélen, és a készítők értelemszerűen a "kevésbé felelős" oldalt választották.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Es az elso vilaghaboruban semmi oka nem volt annak, hogy a nemeteket gonoszabbnak lassuk a tobbioldalnal.
Sajnos tulsalgosan mese volt ahhoz hogy komolyan vegyuk, de nem elegge volt mese ahhoz, hogy a realitastol elvoatkoztassunk.
Ennek fényében
Szegény németek már bármilyen háborúban szerepelnek csakis nácik lehetnek. A német parancsok is echte náci volt a II VH-t idéző egyenruhájában.
Ez meg mi vót? Nickelodeon-os gyerekszínészekkel megtűzdelt CGI WTF. A kis Isabela egy pár év múlva jó kis bőr lesz (pedo OFF). Személy szerint, csak azért nézem meg Bay filmjeit, mert látványra-hangzásra ott vannak. Ezt leszámítva kb értéktelen.
4/10
King Arthur: Legend of the Sword
Eleve mínusz 1 ponttal indult mert középkor, meg fantasy. Viszont Guy Ritchie film, az ezzel járó minden "jó" tulajdonsággal. Badass karakterek, badass akciók a (szerintem) passzoló zenékkel, és jópofa kameranézetek. A végén a Boss-fightnál már túlzásba vitték a belassításokat, ott azért már ásítoztam. Pedig nem is volt hosszú az a jelenet. Mikor szoknak már le a filmekben arról, hogy valaki sétál/gyalogol és húzza a kardot a földön, akkor az szikrázik a köveken...
8/10
What happened to monday / Seven sisters
Ez nálam nagyon betalált. Jó volt a sztori. Noomi Rapace jól hozta a 7 különböző szerepet. Egyedül a szerelmes biztonsági őr lógott ki az egészből. Nem tudom megmagyarázni, olyan fura volt az egész figura.
9/10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Szamomra csalodas volt a film. Szintiszta iparosmunka mindenfele egyeniseg nelkul. Ritkan szoktam a klisek miatt panaszkodni, altalaban elfogadom oket, mert a legtobb film azert megiscsak uj helyzetben mutatja be a kliseket, es hozzatesz valamit. De itt ez halal unalmas volt, semmit nem tettek hozza a kilsekhez, sot, ezek adtak a tortenet magjat. Tortenete nincs is a filmnek, hanem inkabb csinaltak egy checklistet, amin minden tipikus szuperhosos karaktert, mozdulatsort es jelenetet felsoroltak, es a koztuk levo idot toltottek ki tortenettel.
A vilag korulottuk totalisan hiteltelen. A vilagon minden csak azert tortenik, mert az adott tortenetet szolgalja, de rajta kivul semmi sem tortenik, nincsen hatterben megbuvo logikaja a vilagnak. Ugy ugralnak az egyebkent nehezen megkozelitheto helyszinek kozott, mintha a kisvaros szemben levo boltjaba ugrananak at. Meg a film eleji eredettortenetet sem tudtak rendesen osszekotni a kesobbi haborus tortenesekkel...
A foellenseg olyan kisstilu, hogy mar az elejetol biztos voltam benne, hogy mi lesz a fordulat, es nem is o lesz a foellenseg. A vegso harc inkabb Dragon Ballra emlekeztetett. Miutan elgyepaltak, minden magyarazat nelkul a fohos hirtelen 10x olyan eros lesz, csakhogy a jok gyozzenek...
A csodafegyverkent beharangozott mergesgaz latszolag semmivel sem veszelyesebb, mint mas, a haboruban valoban bevetett fegyverek, amik egyebkent onmagukban egyaltalan nem voltak sorsdontoek. A posion lady pedig abszolut felejtheto.
Wonder Womantol pedig a falramasztam milyen ostoba. Persze ez legalabb logikus, mert eddig burokban elt, de az anyja igazi idiota, hogy meg egy gyors fejtagitot sem tartott neki mielott elengedte.
Az animaciok pedig az eddig megszokott szinvonalhoz kepest botranyos. A fohos minden egyes ugrasan latszott, hogy kotelen huzzak. Supermannel meg tudtak oldani hogy legalabb olyan iranyba alljon a teste, mintha valoban repulne/ugrana...
Vegig untam, es kb az elso szuperhos film az utobbi 10 evbol, amit inkabb untam mint elveztem.
4/10
Ezt nehéz feldolgozni...Meg értékelni is, mert nem igazán fogtam fel mit láttam. De olvasva a kritikákat az Imdb-n, nem vagyok ezzel egyedül.
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.