1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BaliBoy
    Ez szerintem kicsit ellentmondásos. Ha egy film tényleg jó (amit a széles közönség dönt el) akkor az nézett film lesz. Ha annyian nem nézik meg, akkor ott azért valami nem stimmel szerintem. Ez lehet akár az is, hogy a musical nem népszerű műfaj, de akkor ez adja önmagában azt, hogy annyira mégsem "jó", mégsem szeretik.
    Abban viszont igazad van, hogy a két film nézettsége köszönő viszonyban sincs. Mármint az Interstellar-é és a Kaliforniai álomé. Látszik az IMDB-n is, hogy míg az utóbbit 355 ezren értékelték (8,1-re (én kettest adtam...)) addig az előbbit több mint 1 millióan értékelték (8,6-ra).
    De mi határozza meg, hogy egy film sikeres/jó? A nézettsége? A bevételei? A pontozása? Ha a pontozást nézzük, akkor a La la land jó film. Ha nézettséget akkor már max csak egy átlagos. Ennek megfelelően valószínűsítem (de pontosan nem tudom) a bevételei sem lehetnek túl magasak.
    Elég nehéz ebben végső igazságot mondani. Én szívem szerint azt mondanám, hogy egy film sikerességét (azt, hogy jó-e a film) az adja, hogy mennyien nézik meg. De sajnos ott van a közelmúltból a példa, a Star Wars legújabb része, ami iszonyat sok embert bevitt a moziba, de messze a legmegosztóbb rész lett. Még szerintem a Baljós árnyak sem megosztó ennyire.
    Szóval nem tudom. A példádnál maradva én simán kipicsáztam volna a La la landet a fenébe és inkább egy Avangerst díjaztam volna, pedig ez utóbbit sem tartom egy nagy számnak, csak akkor ha a kettőt együtt vesszük górcső alá.