1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Na kérem...a film amit most láttam...

Table 19 (A 19-es asztalnál ülők) 2017 IMDb

Ez a film egy hirtelen döntés eredménye. Tegnap megemlítette valaki aki nézte, és egy a filmben elhangzó zene kapcsán írt róla.
    Magát a filmet ugyan nem dicsérte agyon, de én mint a ZS kategóriás filmek hős védelmezője....ugyebár meg kellett nézzem..

Szóval a 19-es asztal, az pont az a hely, ahová azokat ültetik az esküvőn, akiknek illett volna nem elfogadni a meghívást. Ez ugyebár máris egy jó alapja lehet egy jó asztaltársaság meglétének. Mondhat bárki bármit, az asztalnál helyet foglaló személyek (szerintem) mind egytől egyig a lelkük mélyén jó emberek. Ez nekem már az első pillanattól lejött. Az esküvő többi vendégének már kevésbé, hiszen pont erről is szólna a 19-es asztalnál ülők társasága.
    Szóval ez nem egy össze-vissza lövöldözős akciókrimi. Se nem egy könnyfakasztó dráma. Se nem egy olyan komédia, amitől a hasunkat fogjuk majd. Ez inkább egy olyan esemény, ahol szép lassan megnyílik egymás előtt pár idegen, akiknek mind meg van egyenként is a saját problémájuk, de ahogy egyre többet beszélgetnek, ráébrednek, hogy nincsenek egyedül. Mások is pont olyan szerencsétlenek más dolgokban mint ők. S ez, azért lássuk be tud hozni némi megnyugvást mindenkiben.

A film se nem lesz Oscar várományos, se nem lesz többször nézős darab, mégis azt kell mondjam, egyszer mindenképp megéri végignézni azt a másfél órát. Mert ők is csak emberek. És ki tudja, egyszer talán még mi is ülhetünk ott...a 19-es asztal valamelyik székén...
    10/7.
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.03.04. 09:40:41