[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Kingsman 2
Az első rész is tetszett. Már a legelső akciójelenetnél eldobtam az agyam, amikor felcsendült Prince - Lets Go Crazy c. dala (és a jelenetet totálisan a dalra szabták!) már tudtam, hogy ez egy kurvajó film lesz. Örültem, hogy kicsit explicit a téma (csúnyabeszéd, a kamera sem nagyon takar el semmilyen halált/trancsírt), nagyon jópofa volt a főgonosz is, afféle komolyan nem vehető komoly paródia. nem tolta túl egyáltalán a james bond paródiákat sem, de azért volt 1-2 görbe tükör. Én, aki a No One Lives Forever és Evil Genious játékokon nevelkedtem, nagyon bejött az egész téma. Jó jóSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a gyanakodva fejbelőtt amerikai társ az talán túlzás volt. Annak mi értelme? Így csavarként sem ütött akkorát, tudtuk hogy Colin Firth nem lehet annyira kettyós, akármennyire is el akarták hitetni velünk
-Julianne Moor 57 évesen eszméletlenül szexi
-Elton John rohadt laza arc, nagyon jól nyomta :-)
-ÚR ISTEN GYEREKEK AZ A VÁGÓI MUNKA ÉS A FÉNYKÉPEZÉS VALAMI BRUTÁLISAN DÖGÖS VOLT.
8/10