1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    Kingsman 2

Az első rész is tetszett. Már a legelső akciójelenetnél eldobtam az agyam, amikor felcsendült Prince - Lets Go Crazy c. dala (és a jelenetet totálisan a dalra szabták!) már tudtam, hogy ez egy kurvajó film lesz. Örültem, hogy kicsit explicit a téma (csúnyabeszéd, a kamera sem nagyon takar el semmilyen halált/trancsírt), nagyon jópofa volt a főgonosz is, afféle komolyan nem vehető komoly paródia. nem tolta túl egyáltalán a james bond paródiákat sem, de azért volt 1-2 görbe tükör. Én, aki a No One Lives Forever és Evil Genious játékokon nevelkedtem, nagyon bejött az egész téma. Jó jó
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a gyanakodva fejbelőtt amerikai társ az talán túlzás volt. Annak mi értelme? Így csavarként sem ütött akkorát, tudtuk hogy Colin Firth nem lehet annyira kettyós, akármennyire is el akarták hitetni velünk

-Julianne Moor 57 évesen eszméletlenül szexi
    -Elton John rohadt laza arc, nagyon jól nyomta :-)
    -ÚR ISTEN GYEREKEK AZ A VÁGÓI MUNKA ÉS A FÉNYKÉPEZÉS VALAMI BRUTÁLISAN DÖGÖS VOLT.

8/10