1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Akkor megtekintési (és meg nem tekintési) sorrendben lássuk a mai termésem..

A Dangerous Method (Veszélyes vágy) 2011 IMDb

Ezt végignéztem. Durva a sztori, ahogy elmesélik, hogyan lett egy páciensből az oroszok egyik legjobb egykori pszichoanalitikusa..
    Nekem nagyon tetszett, de nem lesz mindenkinek kedvenc.
    10/8.

Dirty Grandpa (Nagyfater elszabadul) 2016 IMDb

...és ezzel a remek-mekk elek-művel már meg is született idei első zéró pontos filmféleségem..
    Ha a lehető legfinomabban akarnék is fogalmazni, ez akkor is egy rakás szégyenfolt a rendezőnek, a szereplőknek és annak is aki végig tudja nézni. Én 20 perc után adtam fel..
    10/0.

Moana (Vaiana 3D) 2016 IMDb

Kétségtelenül számomra ez az idei első általam megtekintett 3D-s mese. Az eddigi legjobb kép és hangminőséggel
    Az pedig már csak hab a tortán, hogy szuper volt a 3D és maga a sztori is. Most annyira nem voltam az éneklős zenés mesékre hangolódva, de ez kétségkívül feldobta a mai estémet
    10/8,5

Hátramaradt még egy általam már régebben várt "V" betűs film 3D-s változata is (amit majd folytatok is) de most előbb kiheverem a csalódásom, hogy ez a film még csak nem is hasonlít (eddig) a Galaxis Őrzőire...pedig a sztori alapján én arra számítottam..