Logóműhely

Oldal 1 / 1956Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, készítene nekem valaki egy animált LamborghiniSG logót? a készítő fantáziájára bízom. köszi
Utoljára szerkesztette: LamborghiniSG, 2020.07.27. 22:03:37
Flamer
fyi: a "Készítsünk logót magunknak!" url nem muxik. :)

http://loal.atw.hu

Metalmilitiakid
Köszi szépen!

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

IMYke2.0.0.0
333x333:

és

2560x1440:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Metalmilitiakid
Sziasztok!

Sajnos a banner műhely halott, szóval idepofátlankodnék.
Youtube ra szeretnék egy profilképet és egy channel art ot kérni.

Profil képe: .jpg, 333x333, 90 kb
Képen: Egy tehén kellene, hogy legyen rajta 2 lábon álló helyzetben kb test felétől felfelé. A fején kellene hogy legyen egy katonai sisak ami Milka lila és fehér színben (mintha milka tehén lenne) legyen "terepszínű", referencia sisak.
A kezében/patájában pedig egy PUBG s féle frying pan kellen hogy legyen. Esetleg lehetne a tehén kicsit véres vagy sérült, illetve a Pan legyen véres mintha azzal harcolt volna. A háttér mögötte pedig úgy kellene, hogy beleilleszkedjen a channel art ba valamennyire vagy legalábbis ne üssön el tőle nagyon. Ref. Youtube Layout

Channel art: .jpg, 2560x1440, 6 mb
Képen: Egy búzamező (már lekaszált inkább) kellene legyen amin pl szénabálák vannak esetleg egy traktor, illetve harc jelei pl.: széthagyott bandagek, robbanás kráterek, lőszeres ládád, eldobott fegyverek, vérfoltok...
Erre képre kellene szöveg is: MortalMilka, valahol fent középen, ha lehet legyen ez is valahogy Milka lilás színű, de ha sehogy nem illik bele a képbe akkor rátok bízom a színt, a font pedig valami egyszerű legyen.

Tudom, hogy elég durva dolgot kérek, szóval előre is nagyon szépen köszönöm ha bárki is ránéz!

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

IMYke2.0.0.0
Szívesen - örülök, hogy tudtam segíteni :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Piszkos  Fred
Köszi! :D A kék háttér elrontotta sztem, meghagytam fehéren, így tetszik, elkapja a hangulatot, amire gondoltam. Köszi mégegyszer :)

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

IMYke2.0.0.0
Én mondjuk ilyesmit vizionáltam:

//Próbáld ki a kék logo háttéren :)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.07.26. 20:29:55

Piszkos  Fred
Hali népek, nem tudom tevékeny-e még itt valaki :D egy normál logót kérnék ezzel a képpel:

Tetszene, ha rajta lenne valahogy esztétikusan a vérző szemű csóka meg a szarvas is.
Szeretném, ha rajta lenne a Retkes Fred név (a másik Piszkos Freddel való félreértés elkerülése végett) fehér betűkkel és fekete körvonallal.
Ha úgy gondolja a logókovács, hogy valami kis módosítással esztétikusabb lenne, vagy valahogy feldobná, akkor teljesen nyitott vagyok :)
Előre is köszi, ha valaki ránéz.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Metalmilitiakid
Köszi szépen! Tetszik az alap ötlet :D Használni is fogom.

IMYke2.0.0.0
Az eredeti kép:

IMYke2.0.0.0
Hát nekem ez ugrott be, ezért ezt készítettem el. Bocs, ha nem tetszik, vagy nem ilyesmire számítottál (az alap kép a Mortal Kombat X képregény borítója):

1. verzió:

2. verzió:

Metalmilitiakid
Sziasztok!
Most látom a banner műhely már megszűnt. Szóval ide dobnám be. Egy sima négyzet alapú képet szeretnék csináltatni (steam profilképnek kellene, elviekben 184x184 pixel). A lényege az lenne, hogy a MortalMilka legyen vmilyen formában, és itt nem a szóra értem, hanem maga mint kép. Annó kaptam olyan logót, hogy milka tehén volt a mortal kombattal összekombózva, vagy valami hasonló. Ennél konkrétabb elképzelésem jelenleg sajnos nincs. Ha maga a név is rajta van az nem probléma.
Ha valaki érzi magában a kreativitást annak megköszönném a segítséget! :D

FerencHuN
tökéletes köszönöm :)

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

IMYke2.0.0.0
Elsőre mondjuk egy ilyen?:

FerencHuN
Sziasztok szeretnék kérni 1 logót 150x25 méretben a nick képhez. háttér megypiros vagy piros fehér betükkel vagy rábizom a készitőre.
Köszönöm.

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

IMYke2.0.0.0
Ilyesmire gondoltál?

Ainz
Sziasztok!!!

Szeretnék kérni egy logót ezzel a képpel, mellé a nevemet az alább linkelt betűtípussal, ha megoldható.
Nagyon nagy köszönet előre is annak aki bevállalja!!!

Utoljára szerkesztette: Ainz, 2016.06.22. 11:08:34
Sziasztok Mesterek, kicsit rendhagyó kéréssel fordulok hozzátok és ha nem szabad akkor előre is elnézést kérek ill. nyilván tárgytalan.
Egy projekten dolgozom, beadási határidő a küszöbön, és szükség lenne egy jópofa de végtelen egyszerű logóhoz.
Nekem nincsenek photoshop vagy grafikai ismereteim. Elképzelésem van és bízom benne, hogy tudtok segíteni. Csatolok két képet:
és

Az első képen szereplő épület sziluettjét kellene átültetni a második képre ill a vizimalom kereke alá valamilyen hullám grafikát próbálnék ki. Az épület színe legyen egérszürke, a malolmkerék zöld, és a víz v. hullám kék.
Bízom benne, hogy érthetően írtam le.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

köszi, rendes vagy!
Ott b****m el,hogy paintbe nyitottam meg és neveztem át. tehát a bonyolultabb és ráadásul rossz megoldással :D
Most már jó
IMYke2.0.0.0
Ha a http://s6.postimg.org/nh86f8z9t/Dean_W2_kicsi.png fájlt letöltöd, majd Total Commanderben átnevezed a kiterjesztését jpeg-re (Dean_W2_kicsi.jpeg) és azt töltöd fel a profilodra, akkor ilyesmit kell kapnod:

IMYke2.0.0.0
Szívesen.

Köszi
IMYke2.0.0.0
Láthatósághoz:

IMYke2.0.0.0
Egy próba?

Illetve hát még:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.02. 18:37:54

köszönöm, esetleg a magyar nemzeti zászló ha benne lenne azt megköszönném, mert hát csak a magyaroknak drukkolok :)
De ha nem megoldható v nincs idő akkor ez is jó lesz
IMYke2.0.0.0
Ennyire egyszerű megfelel?

A PNG kiterjesztését nevezd át Total Commanderben JPEG-re, ha az SG.hu motorja nem engedi használni.

//A cucc átlátszó - transzparens - hátterű, azaz: a fórum minden háttércsíkján funkcionál.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.02. 18:02:16

Sziasztok!

Az Eb-re ha lehetne akkor kérnék szépen egy sima logót. Ha valaki ráér vagy van elfekvőbe egy logója azt megköszönném.
Köszi szépen :)
A vákuumlégy tudományos topikba, ha valaki szeretne, csinálhatna egy jó kis logót oda.. valami vicceset. <#idiota>

Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.

slRa4fV9t
Sziasztok. Ezen az átmenetet valaki hozzá tudná igazítani a jelenlegi fejléchez ?

Igen, köszönöm.<#worship>
Jó lett.

IMYke2.0.0.0
Lássuk, sikerült-e jól értenem...

És nagyon köszönöm.....

Sziasztok Mesterek,
Szeretnék egy logot: Simon lenne a szöveg olyanmód, hogy az o betű az az ON OFF logo jele lenne.
Színben pedig: fekete háttér és az nVidia zöld színe lenne maga a Simon felirat
Utoljára szerkesztette: simonl, 2016.03.29. 12:08:55

qetuol
köszi Mirk <#puszi>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

IMYke2.0.0.0
Köszönöm <#worship> - egyszerű munka volt.

Panzeradler
Nagyon jó lett.<#eljen>
IMYke2.0.0.0
A köszönöm is bőven megfelelő - nem iszom alkoholt :)
Örülök, hogy bejött.

Köszönöm szépen, király lett mindkettő<#worship>
Jövök egy sörrel.....

IMYke2.0.0.0
A logón a "Simon" ezért néz ki úgy, ahogy:

IMYke2.0.0.0
1. verzió - nincs transzparens (átlátszó) háttér - így a kép mindig így fog kinézni, bármilyen logó háttér színt választasz (érdemes a kép kiterjesztését - mondjuk Total Commanderben - átnevezni JPEG-re, hogy az SG.hu fórummotorja ne sírjon):

2. verzió - transzparens (átlátszó) háttér - így a kép bármilyen logó háttér szín mellett passzolni fog (érdemes a kép kiterjesztését - mondjuk Total Commanderben - átnevezni JPEG-re, hogy az SG.hu fórummotorja ne sírjon):

Ja és a méret 150x25

Sziasztok Mesterek,

Kérhetek egy logo -t az alábbi képből és valahogy a Simon nevet is hozzáigazítani?
Ha rontja az összképet akkor csak a kép, a név nem fontos.

Nagyon köszönöm!
Utoljára szerkesztette: simonl, 2016.03.15. 06:39:32

ozimak
Most nézem az előzőt is te csináltad nekem 2014.01.23.-án :)
.. szívesen
ozimak
Szuper! Köszönöm szépen! <#worship>
?? __
ozimak
Először is köszönöm szépen! <#worship> Kettő kérésem lehetne? :) A betűtípust meg lehetne változtatni sima egyszerű szögletes nyomtatott betűre? A pontos nevét nem tudom, de ilyen. Meg a piros szín lehetne egy picit élénkebb? Szintén azt a képet tudnám ide beszúrni, amit feljebb belinkeltem. :)
?? __
Oldal 1 / 1956Következő →