[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
DantesHUN #99015 Kingsman 2. Aranykör.
Az első rész kifejezetten tetszett. Például ügye szinte mindenkinek kedvenc jelenete, a templom és a lynyrd skynyrd.. Oké, akkor ott egyszer jó volt, erre megkapjuk megint, más zenével máshol, de most már nem üt a dolog. Ez egyszeri poén volt.
A ,,főellenség" bár az előző részben egy idegesítő ripacs, és annyira sablon Bond főellenség meg az egész motivációja is mintha egy klasszikus kémfilmből vették volna, de mégis, működött.
Ez a drogterjesztő nőci? Nem tudott meghatni . Vártam hgogy valami még a háttérben, valami csavar. De semmi, illetve az egyetlen csavar a filmben az is, olyan értelmetlen és belemagyarázós izzadságszagú dolog.
Aztán a halálok. Az első rész két fontos szereplője, tök értelmetlenül hal meg. Érzelmi töltet nulla, jaj de szimi-szomi vagyunk, de gyerünk a lagziba bár Merlin felrobbant. Meg a lány aki elvileg hősünk legjobb barátja! Amúgyis apropó Merlin...minden csodakütyü van, kivéve akna elleni. Nem, neki fel kell áldoznia magát. Nincs bajom a tragikus halálokkal, ha az értelmes a film szempontjából. De itt nem látom az értelmet.
Na és elton John amikor paradicsomadárnak öltözve karatézik. Komoly baszki? Ez vicc volna? Ez vicces? Hát én nem nevettem. Jó a robotkutyákon mosolyogtam. Meg hogy mennyire sztereotíp karakterek a Statesman-ek.
Jó hát az akció jelenetek továbbra is jók voltak, meg látványos is, de nagyon nem tetszett.
4 pont