[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prof William #98981 WunderFrau
Tudom hogy sokan odáig voltak tőle hogy végre egy JÓ DC FILM de szerintem max erős közepes.
Szerintem úgy a Thor 1 -el van egy szinten. Azt éreztem hasonló közepes felvezetőfilmnek. Bemutatják a karakter eredetét... és... nagyjából ennyi. Semmi extra.
Ráadásul van jó pár hülyeség is benne. Pl. Rögtön az elején amikorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fickó repülővel menekül de rögtön alig kb 5 percre lemaradva mögötte ot egy komplett hajó ami a lezuhanás után pár perccel már el is éri a szigetet.
Érdekes volt hogy végre nem a csontig lerágott II. VH-t szedték elő hanem a Első Világháború idejébe helyezték a sztorit de a németek persze már itt is gonosz nácik voltak. :)
Mellesleg ha Diana szívét ennyire összetörte az Első Világháború akkor kíváncsi lennék hogy másodikhoz mit szólt mert az azért nagyságrendekkel durvább volt. Ha így vesszük akkorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Árész legyőzése nem sikerült hiszen alig 20 év múlva kirobban egy olyan háború amihez képest az első kismiska. Ja és nagy igazságharcos Diana abban miért nem próbált segíteni?
Hiába áradoztak kritikák szerintem csak egy korrekt iparosmunka a film de azok közül se a legjobb.