106845

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
baby driver :O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
hm, olyan érzésem volt hirtelen mintha altered carbon díszletét felhasználták volna ehhez a filmhez is. Fene tudja, ha így is van én nem bánom :) várom -
Duncan Jones...
-
A régi verzió sem jött be? Az 1990-es. -
Prof William #98962 Ezt már a Ghost in the Shell és az új Blade Reunner filmnél se értettem.
Mi értelme van az óriás emberhologramoknak azon kívül hogy furák? Nem reklámoznak semmit, csak ott állnak/mozognak a város közepén. Valakinek ennyire megéri gyártani őket úgy, hogy semmi hasznuk nincs? -
Automata 2014 IMDb
Dylan McDermott egy pillanatra megdermedt, majd egy laza mozdulattal fejbe lőtte a robotot..
Nagyjából ezekkel a képsorokkal indít a film, s bár általánosságban nem a legjobb kritikákat kapta, lesz akinek mégis tetszik majd. Például nekem
Mivel alapból érdekel a téma, el sem kerülhettem volna a megráncosodott kis kopasz Banderas cirka 4 évvel ezelőtti posztapokaliptikus sci-fijét. A sztori jó és végig fenntartja az érdeklődést. A képi világ sem túl rossz, bár itt is felbukkannak időnként a lassan már szokásos értelmetlen óriás ember alakú hologram reklámok, de valamiért ezt a sémát úgy látszik többen is kedvelik, ha a jövőt festik le.
Nem lőném le a poént, hátha valaki még nem látta volna.
Legyen elég annyi, hogy ez egy érdekes vízió egy olyan jövőről, amikor az ember már megalkotta az önnönmagánál intelligensebb tudatot.
Nálam ez a film 10/8.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.30. 11:07:06 -
Flatliners - Egyenesen át (2017)
A film egész jól indult, az első fél órában azon gondolkoztam, vajon miért kapott olyan iszonyatos kritikákat... De aztán ahogy egyre jobban bontakozott ki a sztori megértettem. Végtelenül klisés, teljes mértékben kiszámítható, átgondolatlan lett sajnos ez a film. Egy halom érdekes kérdést felvet az elején, aztán azokat úgy is hagyja, semmit sem válaszol meg, helyette kapunk egy gagyi sztorit, ami szerintem egy általános iskolást sem köt le. Thrillernek nem elég izgalmas éppen emiatt, horrornak bőven kevés, hiába erőltettek bele 1-2 jumpscare-nek szánt valamit. A nem létező atmoszféráról ne is beszéljünk... Tényleg csak akkor nézzétek meg, ha rengeteg felesleges időtök van. Nekem munka közben/ helyett még épp szódával elment. 4/10 -
Remélem nem off téma de majd törlitek ha az.
Csak egy kérdés: Új film a The Shape of Water (2017) (A víz érintése)
Gullermo del Toro új filmje.
Kint már megy de itthon tényleg csak február harmadik dekádjától fog moziba kerülni? Valaki esetleg látta már valamilyen formában?
Trailer és a történet alapján nekem nagyon szimpatikusnak tűnik. -
Roman J. Israel, Esq
Ez annyira szar volt, hogy letoroltem a filmet, majd letoltottem megegyszer csak azert, hogy letorolhessem. Ebben nemtom mi volt jo. Egyaltalan nem olyan mint barmelyik jo ugyvedes film. Unalmas, tele olyan dumakkal, hogy a felet nem ertettem. Lehet magyar felirattal kellett volna nezni. Lehetett volna erdekes is es talan jo is ha penzes/menekulos/tulelos reszet veszik a film alapjaul.
Fordulat? Ha eszek, akkor szarnom kell. Ez nem fordulat. Ebben a filmben sem volt semmi fordulat.
2/10
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.01.30. 06:46:45 -
The Adventurers
A Shock Wave után újabb Andy Lau filmbe futottam bele. És ebbe még Jean Reno is játszik. De ellentétben azzal, ez még annyira sem jó. Tudom magamnak köszönhetem, de már rám férne néhány igazán jó film...
5/10 -
Ez még rosszabbnak tűnik mint a "második" rész :D -
Skyline (2010) -
Ez a beyod skyline mindek a nem folytatása? A trailerből nem jöttem rá -
Sequoyah #98953 Baby Driver (2017)
Aki jo kis agyatlan porgos akciora vagyik, annak mindenkepp ajanlott. A cselekmeny izgalmas, nem klises. Gyakorlatilag az osszes fontosabb fo es mellekszereplo emlekezetes es karakteres. Az akciok porgosek es latvanyosak, es egy kis dramat is raktak bele.
Bar kicsit fura volt most Kevin Spaceyt egy fiatal fiu szinesz tarsasagaban latni...:D
8/10 -
Sequoyah #98952 Elolvastad egyaltalan amit irtam, vagy csak az elso mondatot?:)
Az, hogy neked valami nem tetszik, nem jelenti azt, hogy az automatikusan rossz. Nem hinnem, hogy eppen te lennel a merce a vilag filmes izlese felett.
Nekem ezen filmek tetszettek, es van rengeteg mas ember is, akik imadtak ezen filmeket. A La La Land nalam mindenkepp a tavalyi ev legnagyobb filmelmenye volt, de hat van aki nem szereti ha enekelnek...
Akkor szolj, ha olyan film nyer, amit mindenki utal, es kizarolag a marketing tolta be. -
The Space Between Us (Közöttünk az űr) 2017 IMDb
Ez alapvetően a téma alapján nem lenne egy rossz film. Csak ne ésszel nézzük, mert akkor sok minden nem fog stimmelni..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már az elején, hogy titokban terhesen valaki feljusson egy űrhajóra az is nonszensz. De tegyük fel mégis van ilyen. Akkor jön a teljesen felszerelt szülőszoba a Marson (mert miért is ne lenne ott olyan
) ami csak biztosan nekem fura és amúgy minden űrállomáson megszokott dolog már. Aztán ott a hazaindulás, illetve a Földre, mert a kis srácnak a haza ugyebár a Mars. Természetesen csak gondolnak egyet és hazaindulnak. Mit nekik engedélyek, meg üzemanyag, meg földi landolás irányítás..Aztán meg megérkezvén, persze még egy hülye is ki tud jutni egy szigorúan őrzött NASA űrállomásról, aminek a tövében hajléktalanok élnek. Ugyan ki mások is élhetnének ott? Persze a sztori innen már a szokásos: srác elsőre megtalálja a csajt, még kocsit is lopnak, üldözőbe veszik őket, de persze nem kapják el, majd ekkor sok sok megtett mérföld után lassan kezd hatni a földi gravitáció a kis csókára. Nem hamarább, mert miért is?
Van persze még szerelem, az dögivel (mert kell is egy sci-fibe) meg csattanók az apáról, meg értelmetlen végkifejlet (edzeni kezd az űrutazásra a kis csaj, de hogy kijut e vagy sem, az kit érdekel ugye?)
Ha mindezt nem vesszük figyelembe, akkor is kell hozzá elég sok türelem, hogy végigüljük a két órát..de elég lesz egyszer is.
10/6. -
Blade runner 2049
Hááát.. Nekem ez túl vontatott volt. Mint az első része is. Látványos volt, szép jelenetek voltak benne, de ennyi. Nem tudott igazán megfogni semmivel sem. Azért az első résznek Vangelisnek köszönhetően sokkal jobb volt a zenéje is.
6/10
Beyond skyline
A Blade runner után felüdülés volt valami pörgőset nézni. Nem egy nagy durranás a film, de az előző résznél jobban tetszett. Ahhoz képest, hogy valahol azt olvastam, hogy nem folytatás lesz, igazából mégis csak az volt.
A színészi játék nem volt valami egetverő. A CGI egész jó volt egészen az utolsó jelenetig, amikor a két monszta küzd egymással. Nem tudom mi történhetett, elfogyott hirtelen a lóvé, vagy tudom is én mi, de egyik pillanatra a másikra rendkívül gagyi lett a CGI.
Ez is ilyen tipikusan egyszer nézhető film.
6/10 -
Hunt for the Wilderpeople - Vademberek hajszája
Megnéztem a plakátot, és úgy döntöttem nem érdekel. De már annyian dicsérték, hogy rávettem magam mégis. Ha nem is hozta azt a pontszámot számomra, amin jelenleg az imdb-n van, az élmény bőven megérte ezt a 100 percet.
Elkezdtem leírni a történetet, de rájötttem, hogy ez inkább elijesztő lenne, mert elégé lapos, ötlettelennek tűnik, és nem adja vissza a film lényegét. Ami pedig nem más, mint az enyhén West Anderson féle hangulat (nem ő rendezte), az kicsit egyűgyű karakterek és az egyszerű de mégis szerethető humor világ., Kellemes kikapcsolódást nyújtott, és sikerül egy kicsit jobb lelki világgal felkelnem a film megnézése után. Pedig a gyerek szereplőről azt hittem, hogy a halálba fog idegesíteni, de a lelkesedése kicsikét átragadtam énrám is.
Rövid, aranyos, kedves kis film, szép tájjal és a "mindig jó őt látni Sam Neillel"-el megkoronázva.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.01.28. 22:35:35 -
Haywire
Gina Carrano, Ewan McGregor, Michael Douglas, Michael Fassbender, Channing Tatum, Antonio Banderas, Bill Paxton és ebből egy szar film lett...
4/10 -
Dunkirk
Tuti Oscar díj befutó. Na nem azért mert olyan jó... Hanem mert ilyen filmek szokták kapni.
Inkább művészfilm volt mint hollywood-i blockbuster. A film közepéig még érdekes is volt a kevert idős megoldás, de a végén már mikor ugyanazt a történést 4 különböző szemszögből mutatják, már inkább zavaró.
Egyszer végig nézhető de ennyi. Önmagában a zenéje sem volt valami nagy szám. Az egyes jelenetek adrenalin fokozásához nagyon jól hozzájárult, de önmagában semmi volt. Kicsit most csalódtam is HZ-ben.
Az egyedüli, ami tényleg tetszett, az a fényképezés. Azért mondjuk tényleg megérdemli az elismerést a film.
6/10 -
[2017] - (imdb) - "Suburbicon" / (Suburbicon: Tiszta udvar, rendes ház) - 6/10
(2018.01.27) (106 perc, amerikai) - Crime, Drama, Mystery
[2017] - (imdb) - "Roman J. Israel, Esq." / (-) - 7/10
(2018.01.27) (123 perc, amerikai) - Crime, Drama
//Denzel W filmjét ajánlom - különösen szerettem a jó ügyvédes és fordulatos fogalmazását.
//George Clooney filmje valahogy nem volt az igazi, nem a szereplőgárdán múlt. -
A futile and stupid gesture
Életrajzi film a National Lampoon (például Chevy Chase Vakáció filmjei) megalkotójáról Doug Kenney-ről. "Saját maga" narrálja a filmet és néha még be is lép egy-egy jelenetbe a hozzáfűzni valóival. Eleinte igazán vicces, folyton akad valami, amin hangosan lehet nevetni, aztán ahogy halad lesz egyre kevésbé komikusabb, majd egyre drámaibb a történet. A végére ha nem is teljesen leült, de lehetett volna erősebb.
6,5/10 -
szerintem tarts egy kis szünetet és gyere vissza pár nap múlva, mert rohadtul benéztél itt több dolgot is. azért majd józanul is próbáld meg átnézni miről is volt szó. -
betyar40 #98943 Oki akkor irok oda. -
MrAndree #98942 A Punisher sorozat, nem film. Kivéve ha a filmekről beszéltél, mert van belőle az is. A Híd viszont fixen sorozat, még írod is, hogy 4. évad. A Godless szintén sorozat. Ez a filmes topik. Linkeltem a sorozatost. Nem kötözködni akarok, de tényleg nem érted? :) -
Az Anomalisa című filmre adott 7 pontot, hogyan tudtál Te ennyire ebbe belekeveredni ?
-
betyar40 #98940 Ajanlottam -
betyar40 #98939 Harom filmet akanlottam te meg 7/10... mire?? Hagyjuk gyerek vagy. -
MrAndree #98938 Filmek. Sorozatokról itt van szó: Sorozatok -
Az értékelés fogalmával sem vagy tisztában ("mi az a 7/10"), de ő van képzavarban... micsoda öngól. Azt meg hadd ne kelljen már magyarázni mi a filmek és a sorozatok között a különbség. A sorozatoknak amúgy is van külön topik. -
betyar40 #98936 Ez a filmek amit most lattunk topic. Teljesen mindegy hogy milyen filmek. Kepzavarban vagy. -
Pontozás. nézz körül a topikban és megérted. És ez ne ma sorozatok topik... -
betyar40 #98934 nem értem mit akartál? mi az a 7/10? -
betyar40 #98933 Bakker de hüle vagyok igazatok van:) A Godless a sorozat címe ,ha még nem láttátok nézzétek meg! -
De nem mondta a western címét, azt kérdi -
betyar40 #98931 szerinted? western , vadnyugat , ló cowboy ,indiánok stb:) Most komolyan az volt a kérdés?:) -
és mi a western?
-
Anomalisa
mi a faszom vót ez má megint, Kaufman?!
7/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.01.26. 16:46:27 -
betyar40 #98928 Sziasztok! Nekem a mostani filmek amik manapság mennek a mozikban szinte dögunalom mind. Tv-t már nem is nézek, nézhetetlen. Most elkezdtem a sorozatok után érdeklődni és beszarás milyen jó kis sorozatokra bukkantam. Ha még valaki nem látta skandináv krimi a Hid most megy a 4. évad de minden évad külön sztori szinte hibátlan krimi igazi skandináv stilus remek szereplőkkel.(aki szereti) A második amit ajánlani tudok western , rég láttam ilyen jó western filmet pláne sorozatban kicsit lassan indul de nagyon szép fényképezés jó szereplők és zseniális igazi vadnyugat főleg a vége fele. Mestermunka! Harmadik egy megint másik téma a Punisher ,nem szeretem az akciófilmeket de ez a pali ezzel a filmel megfogott! Csak ajánlani tudom mindegyiket főleg azért mert nem kell éveket várni hogy megtudjuk mi a vége ,s remek filmek!! -
jócskán megkopott már a szerepe, de ettől függetlenül még a mai napig az oscar díjazások, nevezések az egyik fő mérce, mely a sundance meg a globe mellett, büszkén kikerülnek a poszterekre, borító képekre.
a színészekről is elsősorban úgy nyilatkoznak, hogy hányszoros oscar díj jelölt vagy győztes
az, hogy ez meg számodra mennyire fontos, az mindig is opciónális volt és lesz is
az emberek mindig is szerették a megmérettetéseket. A teve szépségverseny mellett, ez azért egy sokkal szélesebb réteget érdeklő esemény a mai napig is :D