1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #98974
    Moon

Hát, nincs mit mondani. Rockwell egy nagyszerű színész és a legtöbbet hozták ki ebből a körítésből

8/10

Aknyeo aka The Villainess

Há mi vót ez, te jó ég? Valamiért nagyon vágytam egy akció filmre és nagy szerencsémre jó lóra tettem. Bár a film történetében nem egy világmegváltó, de ettől függetlenül dramaturgiailag és technikailag nagyon helyén volt a film. A handheld és kamera shake néha sok volt, viszont ilyen kamera mozgást én még nem láttam. Egy film fényképezése még soha nem nyűgözött le ennyire, mint itt. Csak az megér +1 pontot tőlem.

9/10

The Lovely Bones

Jacksonnak több nem Gyűrűk Ura filmet kéne csinálnia. Szeretem ezt a filmet. Tele van érdekes karakterekkel, történettel és jó színészekkel. Saoirse Ronanen már itt is látszott, hogy nagy karrier áll előtte. A vége lehetett volna jobb, mert az igazságszolgáltatás nem úgy happy-end, ahogy kéne. Én klasszikusabbra vettem volna, mert bár az sokkal inkább hollywoodi, de néha az kell, hogy a jó ténylegesen győzzön, ne csak erkölcsi győzelmet arasson...

7/10