[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hunt for the Wilderpeople - Vademberek hajszája
Megnéztem a plakátot, és úgy döntöttem nem érdekel. De már annyian dicsérték, hogy rávettem magam mégis. Ha nem is hozta azt a pontszámot számomra, amin jelenleg az imdb-n van, az élmény bőven megérte ezt a 100 percet.
Elkezdtem leírni a történetet, de rájötttem, hogy ez inkább elijesztő lenne, mert elégé lapos, ötlettelennek tűnik, és nem adja vissza a film lényegét. Ami pedig nem más, mint az enyhén West Anderson féle hangulat (nem ő rendezte), az kicsit egyűgyű karakterek és az egyszerű de mégis szerethető humor világ., Kellemes kikapcsolódást nyújtott, és sikerül egy kicsit jobb lelki világgal felkelnem a film megnézése után. Pedig a gyerek szereplőről azt hittem, hogy a halálba fog idegesíteni, de a lelkesedése kicsikét átragadtam énrám is.
Rövid, aranyos, kedves kis film, szép tájjal és a "mindig jó őt látni Sam Neillel"-el megkoronázva.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.01.28. 22:35:35