[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mother's Day (Anyák napja) 2016 IMDb
Az eleje uncsi volt, már már ki is kapcsoltam. De onnantól tetszett, amikor felbukkant a két új anyós
Legyen 10/6.
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja) 2017 IMDb
Annyi biztos, hogy ezt a sorozatot sorrendben kell nézni. Én elkövettem azt a hibát, hogy kihagytam a köztes részeket, így lemeradtam egy rakás egyébként a sztori kapcsán fontos előzményről. Tehát kénytelen leszek megnézni a 2, 3, és 4. epizódot is

Nálam ez még így is egy erős 10/8.
Eskimo woman is cold (Eszkimó asszony fázik) 1984 IMDb
Csocso parancsára ki kellett írnom az angol címet (#98833), ami biztosan nem a legjobb fordítás, de ez van ha nincs jobb
Ami a filmet illeti, ez volt az egyik legelvontabb művészi alkotás, amit valaha magyaroktól láttam. Méhes Marietta számomra egy ikon, bár inkább zenész mintsem színésznő. A fazon pamacs akkoriban nagy divat volt, egyéb magyar filmekben is láttunk már ilyesmit. Bár nem az övét, az igaz
Szakácsi Sanyit meg sem ismertem, Hobó Lackót annál inkább, ő viszont alig változott valamit azóta
De nem adhatok többet, mint 10/3.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.20. 17:52:26