Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nolan teljesen megszokott, és zavaró egyik védjegye.
Kapitányt meg egy pillanatra összekevertem Thor-al. 😊
Ezt leszámítva jó.
Nagyon közepes film,és picit szánalmas is már szerintem!A film elején nyugodtan ki írhatták volna a Marvel logót,a "család" sebezhetetlen és fapofa végig,érzelem nincs.Ami jó volt benne Charlize Theron és pár autó,az akciónál már ásítottam
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Viszont elkövettem egy hibát, utána megnéztem a 7 mesterlövész újrafeldolgozását(magnificient seven)...istenem ekkora egy hulladék f*st...😞
Annyira semmilyenek a karakterek... nagyon kár volt hozzányúlni a klasszikushoz, dehát nem az első ilyen film...
BFG: Ööööööö szóval ,végülis popcornnal vasárnap délután elment...mégegyszer nem nézném meg az tuti. Azis igaz, hogy nem pár nappal a Vándorsólyom kisasszony után kellett volna megnézni ami egy mestermű számomra. Egész egyszerűen más kategória!
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.07.24. 08:14:04
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Vicces volt, és a 3D élmény is szuper. A kedvencem a banya volt <#hehe>#hehe>
Bírtam volna ha a végén feltűnik valami daliás, humoros herceg, aki elcsavarja vad hős hölgyünk fejét is..
Folytatásról semmi hír?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.23. 21:06:14
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Indulhat a Hype train!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.23. 18:19:57
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egy tök átlagos háborús film volt, azzal a különbséggel, hogy nem volt cukormáz mindenhol, nem volt konkrét főszereplő, ilyen szempontból újító volt, és mindenki seggre van esve tőle. Nem is igazán lehet erről a filmről ennél többet mondani.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A film első másodpercei alatt magyarázatot kapunk az aura fogalmára.
Bár szerintem,a filmben bemutatott búrának semmi köze sincs az emberi aurához, de ez legyen az én véleményem csak.
Úgy látszik az alkotók vagy pechesek, vagy csak semmi kapcsolatuk nincs a hazai filmes szakmával. Most is ugyanúgy, mint a 2002-es Sherlock Holmes nevében filmjüknél, saját zsebből ment a finanszírozás, állami támogatás és mecénás nélkül baráti alapon.
Ennek ellenére szép teljesítmény, hogy a filmet hazánkon kívül, 13 országban (köztük Japánban is), 14 filmfesztiválon is bemutatták.
Stockholmban a bemutató után a Legjobb Ifjúsági Film díját is elnyerte..
Maga a sztori annyi, hogy 4 fiatal autójukban ülve, egy 15 méter magas különleges vízszerű óriási buborékban ébred fel.
Aztán tanakodni kezdenek, hogy hol is vannak, és mi is történhetett velük ami miatt odakerültek..
Igazi posztapokaliptikus sci-fi vízió szemtanúi lehetünk. Többre ne is számítsunk..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.23. 16:50:44
Egy Last Vegas féle panaszkodós, öreges limonádé filmet vártam, de rendesen meglepett. Jó színészek, karakterek és történet. Minden a helyén volt és jókat derültem rajta. Egyszerű volt, de nagyszerű. Aztán a végén kiderült, hogy Zach Braff rendezte. Így már érthető, hogy miért volt ennyire jó... 😄
7/10
Egy gyöngyszem!
Hihetetlen gyöngyszem!
9/10 ha pontoznom kellene.....
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
lehet hogy a sztorit megbaszták hollywoodban, de a képi világ az nagyon odabaszott, hihetetlenül jól vissza adta az anime hangulatát, kár hogy ezt már zenében nem sikerült, nem voltak merengős részek.... úgy hogy maradt egy átlagos akciófilmnek így.
Minden masban viszont annyira, de annyira profi, hogy az mar felelmetes. Igazi hidegveru angol, aki az utolso tizedmasodpercig, apro porszemig mindent kiszamol es technikailag to-ke-le-tes! Nekem ez bejon, de megertem, hogy valakinek ez olyan, mintha egy terminator keszitett volna egy filmet 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2017.07.23. 14:35:51
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Aztán ~20-22 perc után töröltem a pba, annyira kiszámíthatónak éreztem, hogy semmi kedvem nem volt végignézni.
- elkezdtem ezt is tegnap: (imdb) - S.W.A.T.: Under Siege (2017) - Sam Jaeger, Adrianne Palicki
Ez meg nagyon DVD-kiadvány szagú. Még nem töröltem. 19 percet jegyeztem fel a film mellé.
Erősen túlhypolt film, mint ahogy Nolan is az, mint rendező véleményem szerint. Korrekt film, szó se róla, de azért zseniálisnak nevezni enyhe túlzás. Bár volt aki már látatlanban adta a 9 pontot csak a rendező neve miatt. 7/10
Mit néztél a Brimstone óta?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.23. 10:39:30
Jól összerakott film,szép látvány világ,pláne az első 20 perc.Poénok is jók voltak,csak kicsit kevés.Tartottam a főszereplő sráctól,mert nem szimpatikus,de a filmben nem volt gáz.
nem, nem kell ennyire félni attól, hogy valami nem tetszett, csak mert az a többségnek meg igen...
Valerian és az ezer bolygó városa (2017)
Meglepöen jó, úgy tünik, Luc Besson megint csinált egy jól összerakott filmet az 5. Elem stílusában. Kellö mennyiségü akció, a romantikus szál is a helyén van, nincs belöle túl sok és a humor is nagyon jól beleillik a képbe. A sztori sincs túlbonyolítva, mégis van benne 1-2 kisebb csavar. A CGI-nál néha kilóg a lóláb, de ettöl függetlenül a képi világ nagyon ott van, a több millió különbözö ürlényfaj nagyon jól van megcsinálva.
Nálam 9/10, böven megéri a mozijegy árát.
Pókember Hazatérés (2017)
Na ettöl kicsivel azért többet vártam. Végre eldobták az eredettörténetet, van benne humor is, de nem annyi, mint általában a Marvel filmekben illetve érdekes módon Spidey se annyira vicces, mint a képregényekben. Akció rendben van, viszont viszonylag kevés van belöle. A föhös jó, az ellenfele viszont simán lejátsza a vászonról, nyilván a tapasztalat, de akkor is. Tom Holland azért Pókembernek jó választás lett.
A 3D-nek ebben az esetben nem sok értelmét láttam.
Nálam 7/10.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
A link mögötti cikkben vannak "spoilerek" azoknak, akik arra érzékenyek.
2 - a "véleményezés" alatt a #96240 és a #96899 bejegyzésekben közölt SAJÁT írásomra gondoltam. Amivel kapcsolatban jöttél a spoiler témával is...
Mindenhol 9-es értékelések, Így kicsit félve írom le, hogy nálam ez csak 5/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Te vagy ő? Vagy valahol alatta kell keressem a kritikádat a többi 192 kritika közt?
Vagy csak a véleményezésedben megemlített linkre gondoltál?
Mert abban meg semmi spoileres nincs. Az a valós sztori, itt meg a film a téma..nem?
A felszínen egy családi mozidélután, ami egy animált szuperdisznó visszaszerzéséről szól... maga a sztori tehát eléggé együgyű, viszont a felszín alatt elég komoly kritika is a film, és szerénykedés nélkül rántja le a leplet a multik tisztességtelen üzelmeiről és kizsákmányoló üzletpolitikájáról, valamint a társadalom bélpoklos fogyasztói attitüdjéről... figyelmet kapnak a szirupos látszaton alapuló marketingkampányok is, amelyek bazári majmot csinálnak a szereplőikből a profitmaximalizálás reményében... szóval mégsem annyira komolytalan ez a film, még ha a keret annak is tűnik.
Meg vagyok róla győződve, hogy ugyanez történne a valóságban is ha a film sztorija valós lenne, annyira profin rámutat és ráérez a jelenleg uralkodó helyzetre.
7/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
9/10
Remekül összerakott film. Aki bírja a háborús filmeket, annak kötelező darab. Csak a Fury féle Tigris vs Shermanok szintű légiharc jelenetek ne lennének benne, csak persze a levegőbe átültetve! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB