1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PhantomAss
    Logan Lucky -A tuti balhé, 2017 IMDB

Érdekes volt látni Kylo Rent és James Bondot egy akció-vígjátékban.
    Egy furfangos pénzrablás története, némi redneck beütéssel, izomautókkal, tipikus amcsi vidék fílinggel.
    Nem mondanám hogy a kedvenceim közé bekerült, de egyszer meg lehet nézni.
    A poénok nekem nem jöttek át annyira, kicsit erőltetett volt az egész, de előtte kell inni egy sört és akkor okés.
    7/10

az angol témához
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (az angol témához:
    én szakmunkásban végeztem 93-ban, előtte meg oroszul tanultam az általánosban, de már akkor úgy láttam hogy ha valamire akarom vinni akkor 2 dolog az alap: az érettségi meg az angol nyelv. Ha ezek nincsenek meg akkor nem is számíthatok jobban fizető munkára, vagy karrierre. Akkor egy út marad, műszakozás egy gyárban minimálbérért, ezt viszont nem akartam életcélnak.
    Úgy látszik jól gondoltam mert a múltkori osztálytalálkozón kiderült hogy akik nem tanultak tovább azok ma közmunkások, feketén dolgoznak, minimálbért kapnak, stb. Kb. hárman voltunk az osztályból akik továbbtanultak, lediplomáztak, nyelvvizsgát tettek munka mellett.
    Nem akarok nagyképűsködni hogy vittem valamire, mert nem így van, de van egy jó állásom, jól keresek, nem kell megszakadnom, és igen, kellett az angol hozzá.
    De 20 éve sem kellett túl nagy ész hozzá hogy az ember lássa ezeket a folyamatokat, pedig hol volt akkor még a zinternet.
    És természetesen azt sem mondom hogy angol és diploma nélkül nem lehet sok pénzt keresni. Csak azt mondom hogy én is az idősebb korosztályhoz tartozom, 41 vagyok, és ha nekem ment akkor másnak is megy. Ja, és egy multinál dolgozom, simán tudnának felvenni még akár több száz embert, de sajnos alapszinten sem beszél a környéken senki angolul.
    Ez tényleg csak szorgalom kérdése)

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.01.17. 18:51:08